Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Bh’s met een grotere cupmaat

Bh’s met een grotere cupmaat
Beoordeel dit artikel

Mooie bh’s voor een grotere cupmaat

Als je gezegend bent met een wat grotere buste dan denk je al snel dat er voor jou helemaal geen leuke bh’s te vinden zijn. Gelukkig is hier helemaal niets van waar. Je hebt namelijk heel veel keuze uit bh’s met een wat grotere cupmaat. Bij grotere cupmaten moet je denken aan een D cup tot en met een G of een H cup. Bij een wat grotere cupmaat is een goede ondersteuning van de borsten nog belangrijker dan bij kleinere borsten. Meestal zijn de banden van de bh ook wat breder voor meer steun en voor een prettiger draagcomfort.

Speciale bh’s voor een grotere cupmaat

Als je een wat grotere cupmaat hebt, dan moet je een bh zoeken die extra goed ondersteunt. Als je de buste optisch wat kleiner wil laten lijken, kies dan voor een mooie minimizer bh. Deze bh is verkrijgbaar in grotere cupmaten en het drukt de borsten voorzichtig wat dichter tegen het lichaam. Zo lijken je borsten iets kleiner. Deze bh is een goed voorbeeld van een bh met een grotere cupmaat. De minimizer bh is in verschillende maten, kleuren en dessins verkrijgbaar. Dat geldt overigens ook voor alle andere bh’s met een grotere cupmaat.

Bh met grotere cupmaat kopen

Als je een bh met een grotere cupmaat wil gaan kopen, dan is het belangrijk om de borstomvang op te meten. Op deze manier kom je er precies achter welke maat en cupmaat je nodig hebt. Bij een bh met grotere cupmaat moet je er vooral op letten dat je borsten goed in de cups passen. De borsten mogen niet onder de rand uitkomen, anders heb je echt een grotere cupmaat nodig. Meten is weten in dit geval en als je er alleen niet uit komt, vraag dan om advies.