Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Dansen op een eerste date

Dansen op een eerste date
Beoordeel dit artikel

Dansen is iets wat ontzettend veel mensen doen omdat het goed is voor ons lichaam, maar ook zeer goed voor onze geest. Het is een mogelijkheid om emoties te kunnen uiten en het kan gezien worden als iets om naar uit te kijken. Eindelijk kun je weer naar dansles of een avondje dansen in een bar. Het maakt niet uit op wat voor manier of waar je danst, als je er maar plezier in hebt. Dansen zorgt voor vreugde en vooral als je kunt dansen met een groep of met een ander, kun je er nog meer van genieten.

Dansen op een eerste date

Je kunt er voor kiezen om op de eerste date te gaan dansen. Een zeer goede keuze, omdat je elkaar zo goed kunt leren kennen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om met elkaar te praten terwijl je met elkaar danst, zolang het geen snelle dans is. Bovendien zie je ook hoe de ander eigenlijk beweegt en ook dat kan van belang zijn. Het meest belangrijke is dat jullie er beide plezier in hebben. Het hoeft helemaal geen serieuze dans te zijn en je hoeft niet perse te laten zien hoe goed je wel niet bent. Dat kan zelfs beter niet, want dat kan lijken op uitsloven en dat is niet bepaald aantrekkelijk.

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten tijdens het dansen met jouw date. Ten eerste is de houding erg belangrijk. Ook normaal gesproken is de houding belangrijk. Iemand die rechtop staat met het hoofd omhoog, komt krachtig over. Iemand met de schouders omlaag komt verdrietig over.
Maak tijdens het dansen af en toe wel oogcontact omdat het anders ongemakkelijk is. Ten slotte is het belangrijk om te blijven communiceren. Je bent misschien druk bezig met je best doen, maar het is wel de bedoeling dat je elkaar leert kennen.

Kijk voor meer informatie over dansen op een date voor ouderen eens op http://samendaten.weebly.com/