Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Detectivebureau

Detectivebureau
Beoordeel dit artikel

Detectivebureau

Een detectivebureau wordt steeds vaker ingezet bij privé zaken. Dit kan een vermissing zijn, maar ook alimentatie en bedrogzaken zijn populair. De politie besteed hier geen tijd aan, maar toch is het voor jouw persoonlijk belangrijk om bewijzen te hebben. Zo kan je via de rechtbank helemaal niets uithalen tijdens een alimentatiezaak als je geen bewijs hebt. Gelukkig kan je een detectivebureau inschakelen om wel bewijs te achterhalen. De kosten van je eigen privé detective heb je al snel terugverdiend als je via de rechtbank met bewijs kan afdwingen om geen alimentatie meer te betalen.

Achterhalen of je ex-partner samenwoont

Eén van de regels in de wet is dat je ex-partner niet mag samenwonen tijdens de periode dat jij alimentatie moet betalen. Als je ex-partner toch samenwoont dan kan je de betaling stopzetten alleen moet dit wel bewezen worden via de rechtbank. Hiervoor moet je echt met een bewijslast komen en helaas is dit heel erg lastig. Een detectivebureau kan regelen dat dit bewijs er is inclusief foto’s en misschien zelfs administratieve bewijzen. Met behulp van deze bewijslast kan je bewijzen dat je ex-partner geen recht meer heeft op alimentatie en dit bespaart je uiteindelijk heel veel geld.

Bedrog achterhalen van je huidige partner

Je hebt het vermoeden dat je huidige partner vreemd gaat en je niet trouw is tijdens jullie relatie of huwelijk. Misschien durf je jouw partner er niet mee te confronteren of weet je het gewoon niet zeker. Een detectivebureau kan je helpen om te achterhalen of je partner inderdaad een ander heeft. De bewijslast wordt verzameld in een geheim dossier waar alleen jij toegang tot hebt. Je kan vervolgens zelf bepalen of je dit dossier wil gebruiken of toch niet. Voor dit soort zaken kan je een detective bureau inschakelen terwijl een politie zichzelf er niet voor inzet.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren