Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Feesttenten

Feesttenten
4.5 (90%) 2 votes

Bent u op zoek naar een een tent voor uw feest of evenement? En heeft u geen zin om de tent zelf op te zetten. Wilt u een goede service en een scherpe prijs? Huur u tent dan bij Kontent Structures. Kontent Structures heeft al meer dan 10 jaar ervaring en bied u veel verschillende soorten tenten. Kontent bied u vele verschillende soorten tenten

Huur een VIP tent en uw gasten beleven een unieke ervaring! Alle VIP gasten worden in een prachtige ambiance ontvangen. U kunt zich als bedrijf of organisatie op een professionele wijze presenteren, omdat de uitstraling van de tentaccommodatie geheel naar uw wens wordt bepaald.

VIP Tent Maten

Gehuurde VIP tenten zijn beschikbaar in verschillende breedte maten van 3 tot 40 meter. De zijhoogten van een VIP Tent zijn 2.30, 3 en 4 meter. Alle lengte maten zijn mogelijk in veelvouden van 5 meter. De nokhoogte varieert tussen de 3 en 11 meter afhankelijk van de zijhoogte en breedte maat van de tent.

Extra informatie over VIP Tenten Verhuur Per direct beschikbaar, zeer ruime voorraad. Een VIP tent kan voor een week, een maand of semipermanent worden gehuurd. Op- en afbouw binnen zeer korte tijd mogelijk. Scherpe deals bij jaarlijks terugkerend evenement. Aan het huren van een VIP tent zijn voorwaarden verbonden.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren