Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Kledingtips waar je later nog wat aan hebt

Kledingtips waar je later nog wat aan hebt
Beoordeel dit artikel

Het is vanzelfsprekend dat jij je goed voelt wanneer kleding lekker en comfortabel zit. Een kledingadviseur zal hier altijd rekening mee houden. Wanneer kleding goed zit, zul je een positieve uitstraling naar de buitenwereld hebben. Het bedrijf waar jij voor werkzaam bent heeft ook zo zijn richtlijnen wat kleding betreft. Het is dus belangrijk dat het advies van de kledingadviseur aansluit aan wensen van je bedrijf en jou als persoon. Hij zal dus de gulden middenweg moeten zien te vinden.

Hierboven gaven we al aan dat iemand zich goed voelt bij comfortabele kleding. Bij aanschaf van nieuwe kleding is het dus belangrijk dat er goed naar de kleur gekeken wordt. De kleur zegt namelijk heel erg veel over jou als persoon zelf. Je zult merken dat wanneer je de juiste kleur neemt jij een positieve, vriendelijke en stabiele uitstraling naar mensen toe hebt. Het kan trouwens ook zo zijn dat een bepaalde kleur positieve kenmerken van jou camoufleert. Hier dien je dus ten allen tijde rekening mee te moeten houden. Denk dus goed na over de juiste kleur. Er zijn verschillende tinten waaruit je kunt gaan kiezen. Je hebt warme, koele, lichte en donkere tinten. De kledingadviseur kijkt als eerst naar jou als persoon. Vervolgens gaat hij of zij kijken voor welke kleuren je in aanmerking komt. Aan de hand daarvan zal de adviseur je een aantal voorstellen doen .Je kunt negatieve punten van jezelf ook camoufleren. Wanneer je bijvoorbeeld vetrollen hebt en je gaat een dagje zwemmen dan kun je ervoor kiezen om een donker overhemd aan te trekken. En als je zware heupen hebt kun je donkere pantalon of broek aanschaffen.Deze kun je combineren met donkere italiaanse schoenen waarmee je dit helemaal kunt camoufleren. Verder kun je 1 kleur kiezen met daarbij een sjaal als extra accessoire. Zoals je ziet heb je in ieder geval tal van mogelijkheden.
Het advies van de kledingadviseur zal je een helderder beeld geven over wat jij kunt hebben of niet. Hier zul je de rest van je leven wat aan hebben, want je komt door het advies namelijk veel meer over jezelf te weten. Je krijgt namelijk te horen wat voor uitstraling je hebt, hoe je bij andere mensen overkomt en welke kleuren er het beste bij jou passen. De kledingadviseur zal je allerlei praktische tips geven die je in de toekomst weer kunt gaan gebruiken. Je zult merken dat wanneer je bijvoorbeeld de stad in gaat, je veel efficiënter met je tijd omgaat aangezien je weet welke kleur er bij je past. Het is dus erg belangrijk om goed naar het advies van betreffende adviseur te luisteren.