Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

New Yorker één van de grootste fashionwinkels

New Yorker één van de grootste fashionwinkels
Beoordeel dit artikel

New Yorker heeft zich de laatste jaren bewezen in de fashion wereld door continue nieuwe filialen te openen overal in Europa en de rest van de wereld. Waar in 1971 de eerste winkel is geopend in Duitsland zijn er inmiddels al twintig in Nederland en meer dan 950 wereldwijd. En jaarlijks komen daar zeker nog tientallen winkels bij. In Nederland is de eerste winkel geopend in Apeldoorn maar nu vindt je in elke grote stad wel een filiaal.

In totaal werkt New Yorker met meer dan 16.000 mensen overal wereldwijd, dus op kantoor en in de winkels. En in totaal serveren ze meer dan 4 miljoen klanten, een hoop tevreden klanten die graag weer terugkomen bij één van de New Yorker shops. In de shops kun je vrijwel alles vinden van kleding en accessoires, zoals jeans, broeken, truien, sweaters, sportkleding en nog veel meer voor de jonge fashion man.

Jammer genoeg kan er nog niet online worden geshopt op de website van New Yorker, ook is er alleen een Duitse website en geen Nederlandse wat erg irritant is voor de consumenten die graag meer willen weten over de fashion van New Yorker. Het zou namelijk erg fijn zijn als er een New Yorker online shop was waar online gewinkeld zou kunnen worden. Wel kun je leuk nieuws en interessante fashion trends lezen van de website, alleen helaas in het Duits.