Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Schelden met kanker kan echt niet meer!

Schelden met kanker kan echt niet meer!
Beoordeel dit artikel

Schelden met kanker is gewoon onbeschoft. 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker en dat is dus ook een veel te hoog aantal. Door middel van deze actie hopen wij de mensen bewust te maken over wat het woord kanker wel niet voor een ander kan betekenen. Door iemand met kanker uit te schelden hoef je niet alleen die persoon zeer te doen maar ook mensen die eromheen staan.

Wij zijn nog steeds erg druk bezig om deze actie tot een succes te leiden, maar dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Wij hopen door mond op mond reclame toch een grote doelgroep te kunnen behalen. Wij werken hier dus ook hard voor en het gaat steeds beter. Onze posters zijn tegenwoordig al door heel Nederland te vinden. Ook zijn er al grote voetbalclubs, scholen en gemeente die deze actie helpen tot een succes te halen.

Op http://scheldnietmetkanker.nl vind u meer informatie over deze actie en wat u kunt betekenen voor deze actie. Wij hopen u ook op onze Facebook pagina terug te vinden. Hier plaatsen wij de laatste nieuwtjes over onze actie.