Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Schreeuwlelijk spelen? Huur Silent disco hoofdtelefoons.

Schreeuwlelijk spelen? Huur Silent disco hoofdtelefoons.
Beoordeel dit artikel

 Bij het programma Alles mag op vrijdag van RTL spelen ze regelmatig het spel “Schreeuwlelijk“.
Wil je ook dit spel spelen met je familie/gasten/vrienden/collega’s? Huur een aantal Silent disco hoofdtelefoons en sluit een muziekbron aan. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet zijn. Kies vervolgens een leuke, harde en afleidende playlist. Nu kan het hilarische spel beginnen!

________________________________________
• Stap 1 Verdeel de gasten in minimaal twee teams. Per team minimaal 3 mensen.
• Stap 2 dan begint bijvoorbeeld team 1. Die deelt zich weer op in drie groepen. De groepen gaan vervolgens in een driehoek staan. Wij adviseren tussen de 4 en 6m afstand te nemen. Je kunt het vooraf uitmeten en testen of je elkaar echt niet/nauwelijks kunt verstaan.
• Stap 3 geef alle spelers van team 1 een hoofdtelefoons. De spelers rondom kunnen dan zonder hoofdtelefoon meegenieten van het geschreeuw.
• Stap 4 de groep die als eerst wil beginnen krijgt een woord te zien.
• Stap 5 dat woord roept hij/zij of de hele groep naar de andere twee groepen. Die moeten liplezend en creatief denkend het woord gokken. Dit zorgt uiteraard voor een hilarisch schouwspel.
• Stap 6 als het woord geraden is draaien de groepen door in de driehoek. Nu is groep 2 aan de beurt om een woord te schreeuwen en probeert groep 1 en 2 te raden wat het is.
• Stap 7 na 4 minuten (of meer als je dat wil) moet team 1 stoppen. Het aantal keer wisselen oftewel het aantal goed geraden woorden telt als het aantal punten. Het volgende team mag nu in de driehoek gaan staan!

Speel het schreeuwlelijk spel

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren