Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Vragen waar singles zich geen raad mee weten

Vragen waar singles zich geen raad mee weten
5 (100%) 4 votes

 Ben je al een tijdje single en wil je weer gaan daten? Dan is het voor te stellen dat je vol met vragen zit. Zo weet je waarschijnlijk niet precies hoe alles werkt en wat de ongeschreven regels zijn van daten. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen wanneer je af moet spreken met iemand en wie de vraag stelt. Het antwoord op deze twee vragen lees je verder.

Wanneer afspreken met iemand?

Het tijdstip waarop je voorstelt om met de andere persoon wat samen te doen is niet makkelijk te bepalen. Het is vaak zelfs erg moeilijk. Het kan te vroeg zijn zodat de ander sneller nee zegt maar ook te laat. Vooral wanneer je weinig of geen ervaring hebt met internet daten is het lastig om te bepalen wanneer je iemand vraagt om af te spreken. Je wil het op het juiste moment vragen zodat de kans op ja het grootst is. Dezelfde dag is in de meeste gevallen te snel. Er wordt dan al snel gedacht dat het om één ding gaat terwijl dit niet zo hoeft te zin. In de meeste gevallen is het een juist tijdstip om de ander te vragen om af te spreken na een aantal dagen veelvuldig chatten via de dating app of Whatsapp.

Wie stelt de vraag om af te spreken?

Voor iemand die nog weinig ervaring heeft met daten is dit vaak niet duidelijk. Moet de man of vrouw de belangrijke vraag stellen om kennis te maken? Lijkt het je leuk om deze week een keer af te spreken? Vrouwen stellen normaliter deze vraag niet snel. Dat laten ze vaak over aan de man. De vraag voor de eerste date wordt van oudsher vaker gesteld door de man. Er zijn echter wel hints afkomstig van vrouwen die duidelijk maken dat de vraag gesteld kan worden door de man. Dit wordt vaak op een flirterige manier gebracht.

Bron: www.gratisdatingwebsite.com

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren