Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Online Soccer Manager anno 2013

Online Soccer Manager anno 2013
Beoordeel dit artikel

 Online Soccer Manager, de populairste voetbal management spel van 2013 is flink veranderd in 12 jaar tijd. Waar ze in 2001 begonnen als klein lelijk website, zijn ze nu geëindigd als een super mooie en leuke voetbalspel. Online Soccer manager is één van de meest succesvolle RPG games van Nederland, opgericht door Dewort media. Een bekende afkorting voor Online Soccer Manager is OSM. Laten we is OSM in het kort introduceren, hoe werkt het spel?

Online Soccer Manager heeft één doel, het behalen van een zo hoog mogelijke positie met je team. In het begin heb je een zwakke team, die je zelf mag uitkiezen. Vervolgens moet je met behulp van opties als trainen en scouten je team opbouwen. Je kan elk dag in totaal vier spelers trainen. Een aanvaller, een middenvelder, een verdediger en een keeper. Hoe jonger de speler, hoe beter hij traint. Om aan jonge talentvolle spelers te komen moet je scouten. Met behulp van de OSM scoutlijst kun je gemakkelijk gericht gaan zoeken. Want je kan met de informatie in de tabellen exact zoeken op de speler dat je nodig hebt voor je team. Zo is het niet altijd verstandig om Lionel Messi of Christiano Ronaldo te scouten. Want ze kostten geld. Om geld te besparen kan je liever spelers kopen die je kan trainen en zelfs beter kan maken als Messi of Ronaldo. Naast het scouten met de OSM scoutlijst kan je ook je spelers op trainingskamp sturen. Hierdoor trainen ze beter en zijn ze gemotiveerder voor de volgende wedstrijd. Ook kan je bepalen wie de aanvoerder is, wie de corners neemt, de formatie, wie waar speelt en ten slotte word je nog bijgestaan door de bestuur. Die je natuurlijk in de gaten houd en dreigt met ontslag.

Natuurlijk is het niet zo gemakkelijk als mensen denken. Bij een voetbalmanagement spel komt veel meer te kijk dan alleen de beste team hebben. Het belangrijkste onderdeel van OSM is het regelen van je tactiek. De OSM tactiek moet in orde zijn om goed te presteren. Met behulp van een spion kan je de tegenstander in de gaten houden en daarop je opstelling bepalen. Met een slimme tactiek bedoelen we dat je als trainer moet weten dat een vleugelspeler goed moet zijn in verdedigen. Want hij moet de bal kunnen afpakken op hun veld. Met behulp van de OSM tactiek Guide kun je informatie vinden over welke formatie je moet opstellen tegen welke team of formatie.

Tot slot: OSM is een van de beste voetbal management spel in heel de wereld! Omdat het onze taak is om de Nederlandse spel in goede sporen te laten verlopen is het van belang om de Nederlandse versie te spelen en niet de internationale! Zo verdedigen we onze economie en de geniale voetbalconcept.