Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Hoger in Google betekent meer succes

Hoger in Google betekent meer succes
5 (100%) 2 votes

 SEO = Maatwerk

Aan de top met je bedrijf? Het succes van je onderneming is afhankelijk van de positie in de zoekmachine. Hoger in Google betekent meer succes. Wil jij daar ook van genieten?

Veel SEO bedrijven komen direct met een prijs zonder te weten wat je precies wilt. Vaak wil je niet te veel geld uitgeven en toch resultaat. Met 2 of 3 zoekwoorden in de top 10 ben je wellicht al blij. Zodra je resultaat ziet en meer inkomsten krijgt kun je de volgende stap nemen en zorgen dat je met nog meer zoekwoorden bovenaan in Google komt te staan.

Wij van Merweb.nl leveren maatwerk zodat je zonder te veel te betalen toch goede resultaten kunt behalen. Doordat wij maatwerk leveren betaal je nooit te veel. Veel bedrijven bieden je meteen een pakket aan waarbij het ook nog eens onduidelijk is wat je daar nou precies voor terugkrijgt.

Wij hebben jarenlang ervaring en hebben veel websites in de top 10 gekregen. Onze technieken zijn uitvoering getest en erg duurzaam. Dit komt omdat wij op de hoogte zijn van alle richtlijnen van Google en de veranderingen die gaande zijn.

Eerlijkheid duurt het langst en daarom zijn wij transparant in wat wij zien en wat wij doen. Goede communicatie staat voorop en houden de lijnen graag kort en duidelijk. Zodoende weet je precies waar je aan toe bent. Wij behandelen klanten niet als nummertje maar als koning.

In een aantal gevallen zien wij bij onze klanten dat er soms andere mogelijkheden zijn om een flinke spong te maken in de zoekmachine. Sommige klanten kunnen dit eenvoudig zelf aanpassen waardoor er veel resultaat behaalt kan worden met minimale kosten.

Advies nodig?

Wil je advies of een mening? Aarzel dan niet met ons contact op te nemen. Wij staan je graag te woord en hopen dat we wat voor je kunnen betekenen. Kom naar www.merweb.nl

Tips voor succesvolle website

• Zorg voor een goede omschrijving van je pagina in Google
• Zorg met wat afbeeldingen dat je pagina er aangekleed uitziet
• Zorg dat de kleuren van je website in balans zijn en niet storend overkomen
• Vraag anderen wat ze van je website vinden

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren