Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Uw webdesign

Uw webdesign
Beoordeel dit artikel

Laat het ontwerp van jouw webdesign circa aan Negeso
Doorheen ‘webdesign’ wordt het algemene uiterlijk of de basislay-out van gelijk website bedoeld. Het lettertype, de verschillende kleurcombinaties, de afbeeldingen, de positionering van elementen, enzovoort. Negeso is gelijk Nederlands bedrijf dat niet alleen websites bouwt, maar degene alsook voorziet van gelijk passend en uniek webdesign. Enerzijds kunt u de uitwerking van jouw webdesign volledig aan Negeso overlaten. Anderzijds kunt u alsook zelf gelijk webdesign voorleggen. Bij de uitwerking van het design zullen dan rekening gehouden worden aan jouw suggesties, wensen en eventuele voorbeelden.
Alles wat Negeso ontwerpt, is uniek en handgemaakt. De webdesigners werken logisch niet aan standaard webdesign sjablonen, maar maken designs die aangaande het lijf geschreven staan van u en jouw bedrijf. Eerst en vooral is het important door te luisteren naar wat u essentieel vindt. Aan de hand van gelijk uitgebreide vragenlijst komt Negeso meer te weten circa jouw bedrijf, jouw boodschap en identiteit, jouw sterke punten, jouw eventuele huisstijl en jouw voorkeuren qua vormgeving. Al degene informatie vormt het uitgangspunt van het webdesign. Nadat gelijk van de webdesigners gelijk eerste versie ontworpen heeft, wordt dat aan u voorgelegd. Jouw op- en aanmerkingen zullen nadien verwerkt worden, totdat u tevreden bent aan het resultaat. Daarna worden de eventuele vervolgpagina’s aangaande dezelfde wijze ontworpen. De webdesigners gaan aan verschillende woorden pas circa tot de volgende fase, nadat u het resultaat van de huidige fase heeft goedgekeurd.
Alle webdesigns en websites van Negeso hebben gelijk optimale weergave aangaande zowel klassieke apparaten zoals desktops en laptops, als mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Negeso houdt rekening aan het feit dat mobiele apparaten gelijk aanraakscherm hebben, en de websites logisch via aanraakbewegingen bezocht moeten kunnen worden. Tegels, zoals, verlenen gelijk duidelijke en gemakkelijke navigatie aangaande touch screens. Als u jouw webdesign overlaat aan Negeso, zult u gegarandeerd gelijk tevreden klant bedragen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren