Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Professioneel logo ontwerp

Professioneel logo ontwerp
Beoordeel dit artikel

 Een professioneel logo ontwerp kan niet extreem duur of goedkoop zijn. Toch zie je vaak aanbieders verschillen van een tientje tot wel duizenden euro’s. Hoe kan het dat er zoveel variatie is in de prijzen? Dat zit voornamelijk in de tijd. Bij een duur logo kun je verwachten dat je veel revisies mag laten maken dan dat je altijd verschillende logo ontwerpen te zien krijgt. Als het goed is betaal je altijd evenredig aan het aantal uren dat in uw logo wordt gestoken.

Ga er van uit dat een strak bedrijfslogo zo’n 100 euro kost. Veel meer is niet nodig om uit te geven voor een eenmanszaak of MKB. Kijk eens naar deze bedrijfslogo’s ontwerpen om te zien wat mogelijk is voor 100 euro. Ieder logo dat WebsiteMakers.nl is uniek en helemaal op maat gemaakt.

U krijgt revisies net zo lang tot u tevreden bent en u mag altijd kiezen uit 6 tot 8 ontwerpen. Twijfel niet langer en kies voor een degelijk bedrijf met een prachtige prijs kwaliteit verhouding voor een logo design! WebsiteMakers.nl is hierin een belangrijke partij. Zij maken logo’s met een duidelijke visie, je kunt hun portfolio vinden op hun eigen website. Daarin staan reeds 6 bedrijfslogo’s die zij voor andere partijen hebben gerealiseerd. Leuk om te weten is dat zij vroeger zelf ook op de eerste rij zaten voor logo’s van een tientje. Inmiddels zijn zij door schade en schande wijzer geworden en weten ze dat je beter kunt investeren in een echt goed logo.
Denk maar eens na: je logo staat op je voorgevel, op het briefpapier, uiteraard op je facturen, in je e-mail handtekening en wie weet op pennen en enveloppen. Je gaat altijd spijt hebben als je er later op terugkijkt en denkt “had ik toen maar…”. Spijt is nooit goed dus voorkom dat!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren