Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Webdesign: de kracht die uitgaat van eenvoud.

Webdesign: de kracht die uitgaat van eenvoud.
Beoordeel dit artikel

Hoe krachtig is simpel? Lijkt het er soms wel op dat je leven bestaat uit een grote takenlijst, waarbij er iedere dag weer een nieuwe taak bijkomt? Werk, familie, vrienden, zaken, zelfs de nieuwste snufjes lijken al onze aandacht te vragen. Ook wanneer we gebruikmaken van de modernste technieken om ons leven te vergemakkelijken, lijkt er maar geen einde te komen aan de drukte.

Geen zorgen! Er is een manier om het op het gebied van webdesign rustiger aan te doen, zonder dat u uw webdesign carrière in gevaar brengt.

Definieer wanneer je voldoende hebt.

Deze regel geldt niet alleen maar in de wereld van webdesign, maar eigenlijk voor iedereen. Wanneer heb je voldoende? Voldoende hebben betekent niet alleen maar dat jij in je basisbehoeften kunt voorzien. Het is meer een concept van: heb je voldoende om een makkelijk en rustig leven te leiden.
Wat is voldoende voor jou? Hoeveel geld is voldoende om lekker van te kunnen leven? Hoeveel materialisme is voldoende? Wanneer heb je voldoende vriendschappen?

Word je leven er beter of slechter van wanneer jij voor jezelf een aantal van deze zaken op een lager pitje zet? Door antwoord te geven op dit soort vragen kom je erachter wat jij als voldoende beschouwd. Het helpt je ook in te zien welke dingen belangrijk zijn in het leven, en welke minder belangrijk.

Wat eenvoud betekent in webdesign.

Ken Segall, voormalig hoofd van de creatieve afdeling van Apple, heeft eens gezegd: ‘Eenvoud is het ultieme competitieve wapen’. Zoals eenvoud het leven gemakkelijker kan maken, zo kun je dit doortrekken binnen webdesign. Een goede webdesign professional weet dat niet complexiteit maar eenvoud het beste werkt binnen webdesign.

Conclusie.

Eenvoud is krachtig omdat het dingen ongecompliceerd maakt. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook binnen je beroep als webdesign professional. Leer dus om dingen eenvoudiger te maken om zo efficiënter en capabeler te zijn.

Webdesign Groningen.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door webdesign Groningen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren