Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Website maken met SiteMetrix

Website maken met SiteMetrix
Beoordeel dit artikel

Laat het ontwerp van uw webdesign over aan SiteMetrix
Met ‘webdesign’ wordt het algemene uiterlijk of de basislay-out van een website bedoeld. Het lettertype, de verschillende kleurcombinaties, de afbeeldingen, de positionering van elementen, enzovoort. Negeso is een Nederlands bedrijf dat niet alleen websites bouwt, maar deze ook voorziet van een passend en uniek webdesign. Enerzijds kunt u de uitwerking van uw webdesign volledig aan SiteMetrix overlaten. Anderzijds kunt u ook zelf een webdesign voorleggen. In de uitwerking van het design zal dan rekening gehouden worden met uw suggesties, wensen en eventuele voorbeelden.
Alles wat SiteMetrix ontwerpt, is uniek en handgemaakt. De webdesigners werken dus niet met standaard webdesign sjablonen, maar maken designs die op het lijf geschreven staan van u en uw bedrijf. Eerst en vooral is het belangrijk om te luisteren naar wat u essentieel vindt. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst komt Negeso meer te weten over uw bedrijf, uw boodschap en identiteit, uw sterke punten, uw eventuele huisstijl en uw voorkeuren qua vormgeving. Al deze informatie vormt het uitgangspunt van het webdesign. Nadat een van de webdesigners een eerste versie ontworpen heeft, wordt dat aan u voorgelegd. Uw op- en aanmerkingen zullen nadien verwerkt worden, totdat u tevreden bent met het resultaat. Daarna worden de eventuele vervolgpagina’s op dezelfde wijze ontworpen. De webdesigners gaan met andere woorden pas over tot de volgende fase, nadat u het resultaat van de huidige fase heeft goedgekeurd.
Alle webdesigns en websites van Negeso hebben een optimale weergave op zowel klassieke apparaten zoals desktops en laptops, als mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.SiteMetrix houdt rekening met het feit dat mobiele apparaten een aanraakscherm hebben, en de websites dus via aanraakbewegingen bezocht moeten kunnen worden. Tegels, bijvoorbeeld, bieden een duidelijke en gemakkelijke navigatie op touch screens. Als u uw webdesign overlaat aan Negeso, zult u gegarandeerd een tevreden klant zijn.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren