Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Online games kopen voor de Xbox

Online games kopen voor de Xbox
Beoordeel dit artikel

Wil je online games kopen voor de Xbox? Dan kan je vaak goed terecht in de Xbox Marketplace. Xbox Marketplace is een soort webshop in het systeem van je spelcomputer zelf. Hierheen krijg je vaak mooie aanbiedingen die ze in de winkel niet hebben en zijn de spellen altijd op voorraad omdat het hier gaat om downloadbare content.

Hoe kan je online games kopen voor de Xbox?

Om online games kopen voor de Xbox mogelijk te maken hebben je zoals eerder aangegeven de Xbox Marketplace nodig. De Marketplace heeft een erg ruim aanbod in games die maandelijks verder uitgebreid wordt, de nieuwste releases vindt je ook vrijwel direct in deze Xbox shop.

Om online games kopen voor de Xbox mogelijk te maken heb je echter wel de juiste betaalmethode nodig, in de meeste gebruikte betaalmethode is via een creditcard. Vaak staat je spelconsole je toe in staat om je creditcardgegevens op de slaan zodat online games kopen voor de Xbox nog sneller verloopt als je de volgende keer weer opnieuw nieuwe games wilt aanschaffen.

Online games kopen voor de Xbox zonder creditcard

Loop je vast bij online games kopen voor de Xbox omdat je niet in bezit bent van een creditcard? Dan zijn er ook andere methodes die jij kunt gebruiken om alsnog te kunnen genieten van het voordeel en het gemak van online games kopen voor de Xbox in de Marketplace.

Je kan namelijk gebruik maken van livecodes. Livecodes biedt je de gelegenheid om online giftcards of Microsoftpoint aan te schaffen. Livecodes is een ideale uitkomst voor een groot aantal scenario’s. Omdat ze op elk moment van de dag en van de week online te koop zijn is het makkelijk om zelfs midden in de nacht aan te schaffen.

Ook is er geen gedoe met verzending, je ontvangt ze vaak gewoon rechtstreeks in je mailbox waardoor het dus ook als een makkelijk cadeau kan dienen voor iemand die niet in de buurt woont.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren