Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

NAC Breda in de Jacuzzi

NAC Breda in de Jacuzzi
Beoordeel dit artikel

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen wij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen.Momenteel loopt de nieuwe actie “Hands Off Our Girls” van 3FM Serious Request, een actie gericht op vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Vorig jaar was de actie gericht op het tegen gaan van kindsterfte door diarree. U heeft het vorig jaar misschien al opgemerkt, maar tussen alle acties was er een actie die wel heel opmerkelijk was. Een samenwerking tussen NAC Breda, AZALP en Sunspa Benelux haalde zelfs internationale media. Deze partijen maakten het namelijk mogelijk dat men kon bieden op wel heel speciale voetbalstadionplekken.

Tijdens de thuiswedstrijd van NAC Breda kon men een bod uitbrengen om de wedstrijd te bekijken vanuit een Jacuzzi. Deze Jacuzzi gaf ruimte aan drie personen per wedstrijdhelft. Na de eerste helft nam een nieuw drietal plaats neemt in het warme bubbelbad.

Het idee van deze actie was toch niet geheel uniek. De actie werd ook al eens uitgevoerd bij andere voetbalclubs in Europa. Toch was het een zeer succesvolle en ludieke actie voor Serious Request. In eerste instantie wilde men een infraroodsauna gebruiken waar men in kon plaatsnemen. Maar bij nader inzien leek het men toch geen goed idee om d deelnemers een volle wedstrijd in een hete sauna te laten plaatsnemen. Een Jacuzzi daarentegen is natuurlijk uiterst ontspannend. Hier ontstond de samenwerking met Sunspa Benelux, dé Jacuzzi en bubbelbad specialist in de Benelux. Grappig detail was dat na afloop van de wedstrijd ook enkele NAC spelers hun toevlucht zochten in het bad. Samen vierden ze met de deelnemers een klein feestje! De actie voor 3FM Serious Request was al met al een groot succes.