Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Tennisvakanties: voor wie ook op reis wil sporten

Tennisvakanties: voor wie ook op reis wil sporten
Beoordeel dit artikel

Een van de heerlijkste dingen tegenwoordig is op vakantie gaan. Lekker luieren en eten en mooie dingen bezoeken in een tropisch land staat bij de meeste mensen in de top 10 van vakantievieren. Toch zijn er legio mensen die juist in de vakantie een beetje actief willen zijn. Gelukkig is die mogelijkheid aanwezig. Lekker een balletje slaan op een mooie kunstgrasbaan en vertoeven in een 4-sterren hotel met alles er op en eraan. Het liefst in een exotisch land waar ook nog wat cultuur te snuiven valt. Tennisvakanties voor wie op reis ook nog wil sporten worden o.a. georganiseerd door Tennisreis.nl. Zij bieden de mooiste vakanties waar je actief tennis kunt spelen. Aangesloten bij de ANVR en Stichting Calamiteitenfonds bieden zij veilige vakanties aan. Vooral vakanties waar je niet rustig op een strand hoeft te liggen.
Alle arrangementen zijn op basis van verblijf in een tweepersoons kamer en er zijn tientallen bestemmingen te boeken. Portugal, Turkije en Amerika zijn geliefde bestemmingen om vakantie met actieve tennislessen te combineren.

USA, Florida Port Saint Lucie

De samenwerking met Club Med op deze geweldige locatie is een van de mooiste van tennisreis.nl. Het club dorp ligt aan de oostkust van Florida en biedt naast tennis heel veel mogelijkheden om te sporten. Het klimaat en de aardige mensen op Florida dragen er toe bij dat je een geweldige tennisvakantie kunt beleven in Amerika. Het verblijf is all-inclusive en geschikt voor alleenstaanden maar ook voor families met kinderen.

Tennis

Het complex biedt 14 zeer goed onderhouden US OPEN hardcourts. Daarnaast zijn er 6 gravelbanen aanwezig. De tennisbanen zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken. Een heerlijke relaxte vakantie kan hier doorgebracht worden met als afwisseling een potje tennis spelen. Ook kan er op verzoek deelgenomen worden aan tennislessen.
Naast de tennisacademie is er ook de mogelijkheid om fitness te beoefenen. Tevens is er een beachvolleybalacademie en kan er naar hartenlust golf gespeeld worden. Dit zit allemaal inbegrepen in het verblijfsarrangement. Ga even kijken op de website en laat je inspireren.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren