Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Waarop letten bij het kopen van een fietsshirt

Waarop letten bij het kopen van een fietsshirt
Beoordeel dit artikel

 Het aanschaffen van een fietsshirt lijkt eenvoudig, maar zo gemakkelijk is het nog niet om een fietsshirt te kopen dat je goed past en echt bij jou als fietser past. Ga jij in een nieuw fietsshirt investeren en wil je zeker weten dat je een verstandige aankoop doet? Lees dan in dit artikel waar je op moet letten bij het kopen van een fietsshirt.

De maat van het shirt

De meeste mensen weten wel welke maat shirt ze dragen en schaffen gewoon een fietsshirt aan in de maat die ze altijd hebben. Vaak past dit shirt gewoon, maar sommige shirts hebben een afwijkende pasvorm. Koop je bijvoorbeeld een shirt van een Italiaans merk, dan moet je er rekening mee houden dat deze shirts altijd wat kleiner vallen. Koop daarom niet zomaar een shirt in een specifieke maat, maar gebruik de maattabel van de verkoper in kwestie om de juiste maat te kiezen.

De kwaliteit van het shirt

Fietsshirts kunnen erg van elkaar verschillen en zeker met oog op kwaliteit. Wil je een investering doen waar je vele jaren plezier van kunt hebben, dan raden wij je aan in een hoogwaardig fietsshirt te investeren. Dit is niet alleen een shirt van hoogwaardige stof, maar ook een shirt dat nauwkeurig in elkaar is gezet met goede naden. Je kunt de kwaliteit van een shirt achterhalen door de productomschrijving door te lezen (en zo onder andere de materiaalsoort van het shirt te achterhalen), maar ook door reviews van andere klanten over een specifiek shirt te lezen.

De mouwen van het fietsshirt

Eigenlijk heeft iedere actieve fietser zowel een fietsshirt met lange mouwen als een fietsshirt met korte mouwen nodig. Heb je al een shirt met lange mouwen, dan investeer je in een shirt met korte mouwen. Heb je juist al een shirt met korte mouwen of een shirt zonder mouwen, dan breid je jouw collectie uit met een fietsshirt met lange mouwen voor in de winter.
Bron: pedaleur.nl

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren