Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Center Parcs Aanbiedingen

Center Parcs Aanbiedingen
Beoordeel dit artikel

U wilt op vakantie naar Center Parcs. Met enige regelmaat biedt Center Parcs vroegboekkortingen, last minute acties of andere tijdelijk acties, zodat u relatief goedkoop op vakantie kunt naar Center Parcs.

Center Parcs begon in 1953, toen Piet Derksen besloot een sportzaak te beginnen in Rotterdam, genaamd ‘het Sporthuis’. Deze zaak was redelijk succesvol en al doende voegde hij meer kampeerartikelen toe aan het assortiment. Door een flink uitbreiding van zijn zaak door meerdere vestigingen te openen over Nederland, groeide zijn vermogen al snel.

Langzamerhand kwam de focus meer te liggen op kampeerartikelen, dus in feite op kamperen. Er werd een veld aangekocht, waarop tenten werden geplaatst die vervolgens werden verhuurd aan personeel. Dit was zo’n succes dat ook bungalows werden gebouwd. Al met al ontstond zo het concept Center Parcs zoals wij het nu kennen.

In de veertig jaar na de oprichting van zijn sportzaak is Center Parcs uitgegroeid tot een overkoepelende naam voor maar liefst twintig vakantieparken in binnen- en buitenland. Deze parken hebben vrijwel allemaal hetzelfde concept en karakter. Het zijn rustieke, kindvriendelijke parken met een prachtig subtropisch zwemparadijs. De parken zijn geschikt voor jong en oud vanwege activiteiten, faciliteiten en de ligging.

Zo is er ook veel aandacht voor activiteiten in de omgeving en op het park veel sportieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, fietsen, tennis of zwemmen.

Het is mogelijk om bij Center Parcs een weekend, midweek, week of langer verblijf te boeken. Regelmatig kent Center Parcs kortingen, zoals vroegboekkortingen, last minute acties of andere tijdelijke acties. Om zoveel mogelijk consumenten te laten profiteren hiervan, worden deze ook weggezet bij partner sites.

Kortom: Center Parcs parken zijn uitermate geschikt voor een familievakantie, waar zowel jong als oud zich prima kan vermaken met een diversiteit aan activiteiten. Zowel de parken als omgeving lenen zich voor een rustig of sportief verblijf.