Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Goedkoop naar Cuba

Goedkoop naar Cuba
Beoordeel dit artikel

 Zwoele muziek, oude auto’s, oude mannen met sigaren en felgekleurde huisjes. Dit zijn een aantal dingen die in je opkomen wanneer je denkt aan het land Cuba. Naast deze typische dingen is het land rijk aan historie en cultuur. Ook voor de natuurliefhebbers is er genoeg te bewonderen. Het is dus duidelijk dat Cuba erg divers is, en dit is nu juist wat veel mensen aantrekt.

Vliegticket Cuba

Het aantal toeristen wat de laatste jaren kiest om de vakantie in Cuba door te brengen is sterk gegroeid. De drang om verre bestemmingen te ontdekken wordt blijkbaar steeds groter. Ook niet geheel onbelangrijk is dat een vliegticket Cuba tegenwoordig goed betaalbaar is. Je hebt namelijk al een ticket voor minder dan €800. Een directe vlucht naar Cuba duurt tussen de 10 en 11 uur. Je kunt ervoor kiezen om te vliegen naar Havana, Holguin of Varadero. Een vlucht met een overstap duurt langer maar kan soms wel goedkoper zijn. Je zult moeten overstappeen in bijvoorbeeld Madrid of een luchthaven in de VS. Let hier dus goed op wanneer je een ticket naar Cuba wilt gaan boeken.

Goedkoop vliegticket Cuba boeken

De beste manier om goedkope vliegtickets Cuba te vinden is met behulp van een vergelijkingssite. Sites als Cheaptickets en World Ticket Center vergelijken voor jou alle aanbieders. Zo wordt het snel overzichtelijk welke vlucht het goedkoopst is. Ook kun je zien hoe laat de vlucht vertrekt, hoe klanten de vliegmaatschappij beoordelen en nog veel meer informatie. Zo kun je makkelijk en snel de vlucht vinden die het beste aansluit bij jouw wensen. Het kan veel geld schelen wanneer je een flexibele zoekopdracht gebruikt. Zoek bijvoorbeeld rond een aantal vertrek- en aankomstdagen om het aantal vluchten te vergroten. Vliegen in het weekend is vaak duurder dan op maandag tot en met vrijdag, dus houd hier ook rekening mee.