Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Lekker er even tussen uit!!!!!!!!!

Lekker er even tussen uit!!!!!!!!!
Beoordeel dit artikel

 Een hotel? Te duur. Een vakantiehuisje? We hebben maar twee dagen. Een bungalowpark? Te druk. Maar wat dan? Een bed en breakfast! Overnachten in een bed & breakfast (B&B) wordt steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken de charme van deze kleinschalige accommodatievorm. Ieder bed and breakfast biedt een unieke beleving. Logeer in een authentieke hoeve met betoverende tuin, een stads herenhuis, een houten dorpswoning of een moderne villa. Of wat te denken van een overnachting in een monumentaal pand, een kasteel of zelfs een woonboot? Je gastfamilie staat garant voor een bijzonder verblijf.

Een bed and breakfast is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wil je wandelen, een museum bezoeken of juist uitgebreid shoppen? Vraag je gastfamilie naar de hotspots in de stad of de mooiste plekjes in de streek. En na een actieve dag kom je echt tot rust in een bed en breakfast, waar je ’s ochtends geniet van een heerlijk ontbijt. Een echte aanrader is B & B De Zwanebloem, vlakbij het oude vissersstadje Elburg aan het Veluwemeer.
Het charmante huisje (nieuw 2010) heeft alle comfort en veel leuke details. Het is een vrijstaand huisje op een rustige plek op het erf van de melkveehouderij. Er zijn 2 gastenkamers, die u volop rust en privacy bieden. De kamers hebben elk een eigen douche en toilet. Beide kamers zijn voorzien van TV, internet, airco, vloerverwarming en faciliteiten om koffie en thee te zetten. De ligging van de B&B is erg mooi, met vrij uitzicht over de weilanden en toch dichtbij het stadje Elburg (ca.2 km.), met haar gezellige terrassen en vele monumenten. ’s Morgens serveert de eigenaresse een uitgebreid ontbijt met verse broodjes en eersteklas producten, waaronder biologische. Het wordt geserveerd wanneer u wenst. Vanwege uw privacy zetten wij dit klaar in de centrale hal van de accommodatie. Bij het ontbijt ontvangt u ook een ochtendkrant (muv. zondag). Leuke bijkomstigheid is de mogelijkheid, om een rondleiding door dit boerenbedrijf te krijgen. Je leert dan veel b.v. over de het melken van koeien met een robot. Hoeveel melk geeft zo’n koe nu eigenlijk etc.. Absoluut een aanrader.
Ook eens er lekker uit?? Kijk dan snel op www.dezwanebloem.com