Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Waar haalt Abraham zijn gratis vitamine D? In Indonesië !

Waar haalt Abraham zijn gratis vitamine D? In Indonesië !
2 (40%) 3 votes

 Het land Indonesië is de ideale vakantiebestemming voor elke vakantieganger. Indonesië heeft namelijk zoveel te bieden dat het voor iedereen geschikt is als vakantiebestemming. Tijdens de koude wintermaanden kun je in Indonesië gratis vitamine D ophalen, want het weer is heerlijk met een gemiddelde temperatuur van 32 graden in december, 30 graden in januari en 31 graden in februari. Perfecte temperaturen om lekker op het strand te liggen, te zwemmen in ze strakblauwe zee of te duiken.

Andere wereld

Als je van plan bent om te gaan duiken, doe dit dan in de Balinese Zee of de Indische Oceaan. Als je gaat duiken maak je kennis met een compleet andere wereld. Je komt onder andere anemonen, vissen, schildpadden en prachtige koralen tegen in de onderwaterwereld.

All inclusive

Je vakantie combineren met een all inclusive arrangement? Dat is in Indonesië geen enkel probleem! Het beste kun je hiervoor terecht in de plaats Tanjung Benoa (Bali).
Kies voor een all inclusive vakantie als je geen zin hebt om je ergens druk over te maken. Kom volledig tot rust door massages, onbeperkt eten en drinken, roomservices en diverse activiteiten.

Tempels

In Indonesië vind je enorm veel tempels, waaronder het bekende Borobudur tempelcomplex. Deze tempel is ruim 1.200 jaar oud en is inmiddels vele malen herbouwd. Door natuurgeweld is de tempel namelijk meerdere keren beschadigd geraakt. Een bezoek aan deze prachtige tempel mag je zeker niet afslaan als je in de buurt bent. Zorg ervoor dat je op de dag van de bezichtiging vroeg aanwezig bent bij de tempel. Door de enorme populariteit kan het namelijk al snel druk worden. Wil je de tempel en omgeving in alle rust kunnen bekijken, zorg dan dat je er vroeg bij bent.
Andere interessante tempels die de moeite waard zijn voor een bezoek zijn de Prambanan, Ulun Danu Bratan, Candi Arjuna en Dieng Plateau tempel.

Jakarta

De hoofdstad Jakarta kent ruim 10 miljoen inwoners. Deze dichtbevolkte stad kent een aantal interessante bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Jakarta Zoo, het openluchtmuseum Taman Mini Indonesia Indah of de haven Sunda Kelap.
Als je iemand bent die graag shopt, dan kun je hiervoor ook in Jakarta terecht. De stad kent enorm veel grote winkelcentra waar je je uren kunt vermaken.