Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Personeel werven online

Personeel werven online
Beoordeel dit artikel

De meest gebruikte manier op personeel te werven is nu vacatures plaatsen online. Dit kan nu op veel websites helemaal gratis, maar dit gaat ten koste van kwaliteit. De bezoekers worden niet gefilterd, u heeft geen idee hoe uw vacature ervoor staat en kunt bij niemand terecht over eventuele vragen of opmerkingen.
Een drama dus. Maar gelukkig zijn er ook website die wel statistieken voor handen hebben en u verder helpen in het wervingsproces.

Mijn favoriet is de Banensite. Ik maak al jaren gebruik van de mogelijkheid om vacature te plaatsen op de Banensite. Zij hebben een groot netwerk en een groot aantal bezoekers. Je krijgt veel sollicitaties binnen, maar hoe meer keus hoe nauwkeuriger je kunt selecteren. Er zitten ook professionals die mij helpen om de vacature op te stellen en verder afhandelen van alle online zaken. Het kost hun natuurlijk tijd en moeite en daar rekenen ze ook geld voor, maar dit is veel beter dan zomaar ergens vacature plaatsen. Denk ook aan imago van jouw vacature/bedrijf als het echt overal voorkomt. Ik vind dit geen goede zaak.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren