Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Vacature plaatsen

Vacature plaatsen
Beoordeel dit artikel

Er zijn heel veel vacature website. Je hebt website waar werkgevers gratis een vacature kunnen plaatsen – dit heeft zowel voor als nadelen. Voordeel is natuurlijk duidelijk – werkgevers hoeven niets te betalen voor een vacature die ze erop plaatsen. Nadelen zitten meer aan de kant van de werkzoekenden. Zij komen vaak vacatures tegen die niet vertrouwelijk zijn en of geen meerwaarde hebben. Dit is heel frustrerend en bovendien niet professioneel.

In tegenstelling tot de websites waar je gratis vacature kunt plaatsen, bieden de niet gratis websites meer kwaliteit. De websites waar je als werkgever moet betalen voor een vacature plaatsing zijn over het algemeen betrouwbaar en je weet altijd dat de vacatures actueel zijn. Hier wordt namelijk op gelet zowel door werkgevers als de websites zelf.

De Banen Site

Een van deze website is de Banen Site. Hier vindt u meerdere vacatures die wel actueel zijn en up to date. Werkgevers plaatsen een vacature tegen een kleine bijdrage, maar zo wordt voorkomen dat de website een chaos is. Tevens heeft deze website een aantal sub websites gericht op vacatures per sector. Zo kun je voor onderwijsvacatures terecht op een andere website, waar uitsluitend onderwijsvacatures staan. Dit is fijn voor de werkzoekenden en ook voor de werkgevers die de vacatures plaatsen. Meer overzicht biedt meer kansen voor zowel werkzoekenden als werkgevers die de vacatures online plaatsen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren