Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Bedrijf promoten op Facebook

Bedrijf promoten op Facebook
5 (100%) 20 votes

 Als je je bedrijf wilt promoten dan is Facebook dé plek. Facebook is namelijk bijzonder geschikt om bedrijfsmatig in te zetten omdat je daar nieuwsupdates kunt delen samen met je bedrijfsprofiel waaronder een websitelink, openingstijden en reviews. Zie dit als een verlengstuk van je website waar je een groot bereik kunt hebben op een 2de zoekplatform.

Facebook likes

Wanneer bezoekers je pagina leuk vinden dan kunnen zij je pagina gaan liken. Het aantal Facebook likes toont de populariteit van je pagina en daarmee ook het product of de dienst die je aanbiedt. Een tweede voordeel van meer Facebook likes is dat je het bereik vergroot van het aantal mensen die je bereikt door middel van je Facebook berichten. Je berichten worden vaker gezien, gelezen en gedeeld. Bovendien kun je nieuwe klanten binnenhalen door simpelweg je Facebook pagina goed en strategisch in te zetten.

Hoe kom je aan meer Facebook likes

Facebook likes komen wanneer je posts (berichten) worden ontdekt en je pagina interessant wordt gevonden. Wanneer je meer Facebook likes hebt op je pagina zullen nieuwe likes sneller ontstaan. Denk aan het gezegde ‘als er een schaap over de dam is volgen er meer’. Je vrienden en bekenden vragen om je pagina te liken en een betaalde advertentie (campagne) is ook optie, welke tevens een erg dure optie is. Wil je snel van start en je pagina een like boost dan kun je ook gewoon likes kopen. Hierdoor groeit de populariteit van je FB pagina een stuk sneller en hoef je dus niet lang te wachten op resultaat.

Investering die je terug verdient

Nederlandse Facebook Likes kopen is een investering die je snel zal terug verdienen. Likes-Kopen.nl is een van de grootste leveranciers in de Benelux op dit gebied. Je pagina wordt namelijk gepromoot op enorm populaire FB pagina’s die een zeer groot aantal volgers hebben. Op deze plek wordt jouw pagina dan ook gepromoot waardoor echte likes snel zullen toestromen. Op het moment dat het aantal aangekochte likes zijn behaald dan wordt de promotie weer uitgezet. De mensen die liken zijn dus serieus geïnteresseerd wat een positieve uitwerking heeft op je business. Sales en websitebezoeken gaan omhoog en hierdoor stijgt de omzet. De investering verdien je snel terug omdat de winst die je maakt vele malen hoger ligt dan het bedrag die je kwijt bent aan de likes. Een optimale Return Investment dus.

Hoe zit het met de veiligheid

Over de veiligheid hoef je niet in te zitten omdat alle likes honderd procent echt zijn en afkomstig zijn van echte actieve personen met hun eigen actieve netwerk. Er is niets fake en daardoor honderd procent veilig. Bij het bestellen van Facebook likes hoef je slechts de profielnaam door te geven en geen wachtwoorden. Betalen doe je veilig met een van de bekendste internet betaalsystemen zoals iDeal en Paypal. Je loopt dus geen enkel risico.

Dief van je eigen portemonnee

Weet jij wat je steelt van jezelf? Hetgeen wat je laat liggen!
Waarom zou je het geld niet oprapen wat voor jou bestemd is? Een Facebook pagina heb je ongetwijfeld. Haal daar uit wat er in zit en activeer de kracht waarvan je nog waarschijnlijk niet eens het bestaan wist. Grote bedrijven waaronder warenhuisketens en fastfoodbedrijven zijn hier allang al achter.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren