Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Birkenstock Mayari

Birkenstock Mayari
Beoordeel dit artikel

De sandalen die Birkenstock vervaardigt zijn eigenlijk sandalen die geschikt zijn voor gezonde voeten. Zo’n 10 jaar geleden moest niemand iets van Birkenstock hebben omdat de collectie er saai uitzag en niemand wilde zich vertonen met saaie sandalen. Na een herziening in de collectie besloot Birkenstock om er met de grove borstel door te gaan en nu sinds enkele jaren is de collectie van Birkenstock vooral geliefd onder de Nederlandse en Duitse jongeren. Birkenstock sandalen worden al eeuwenlang geproduceerd en is van Duitsland afkomstig. De basis van de sandalen zijn niet meer dan een voetbed die volledig van kurk gemaakt is en de bovenkant is van stevig rundleer gemaakt.

Birkenstock ineens terug hot

Misschien is de belangrijkste reden dat Birkenstock terug helemaal hot is dat vooral bekende dames zoals Jessica Parker en Kate Moss standaard bij mooi weer Birkenstock dragen. De collectie van de sandalen oogt mee met het kopieergedrag dat jongeren nu eenmaal kennen van bekende mensen en bepaalde modellen zoals Mayari zijn nu eenmaal hip onder jonge dames. Ten eerste omdat men de voetsandalen onder elk type kledij kan dragen en omdat men urenlang kan wandelen zonder dat men pijn krijgt aan de voeten. Het is wetenschappelijk bewezen dat men lange wandelingen kan maken met een Birkenstock sandaal van Belder Schoenen vanwege de golvende structuur die verwerkt zit in de sandaal.

De Mayari collectie

De collectie van Mayari is een mooie, uitgebreide collectie die geschikt is voor elk type voet en zool. Dankzij het golvend structuur zit het sandaaltje aan de hiel iets hoger en heeft men op deze manier een soort hak effect aan de voeten. Typisch voor de Birkenstock Mayari collectie is dat men 2 kleine hechtriempjes heeft die men kan aanstellen aan ieders keuze. Dit wil zeggen dat je de sandaal vast kan dragen, maar ook iets losser wat vooral prettiger is bij warm weer. Zo zal de voet niet gaan zweten op de plaats waar hij vastzit aan de riempjes. Mayari is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten. Het best passende kledij op de Mayari sandaal is een zomers broekje of een zomers jurkje.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren