Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

De Primark in Europa

De Primark in Europa
Beoordeel dit artikel

Meer dan 255 vestigingen verspreid over heel Europa. Alles voor een betaalbare prijs en met allemaal kleding van deze tijd. We spreken hier natuurlijk over de Primark. Een winkelketen die bij ons in Nederland ondertussen ook zeer geliefd is geworden. Daarnaast beschikken onze buurtlanden Duitsland en België ook over verschillende vestigingen. Voor meer over de vestiging van Duitsland kun je het beste even kijken op Primark online shop Deutschland.

Uitgebreide assortiment

Schoenen, jassen, broeken, shirts, blouses, sokken, lingerie, sportkleding en nog veel meer kom je tegen in het zeer uitgebreide assortiment van de Primark. De Primark houdt de laatste trends nauwkeurig in de gaten. Daarnaast mag de uitgebreide accessoires lijn van de Primark zeker niet vergeten worden. Alle Primark shops bieden een groot assortiment hiervan aan. Ringen, haarklemmen, kettingen, oorbellen en enkelbandjes zijn een kleine greep uit het accessoires assortiment.

Kleding die je tegenkomt in de Primark shops zijn voor kinderen, dames en heren geschikt. Alles wat de Primark verkoopt is voor een betaal bare prijs en daarnaast van goede kwaliteit. Als je van te voren wilt kijken wat er nieuw binnen is, kun je dit eenvoudig online. De Primark is online natuurlijk ook te bezoeken en hier kun je dan de folder bekijken met de laatste arrivals. Daarnaast kun je er ook alle vestigingen van heel Europa bekijken.
Interieur

Naast het uitgebreide kledingassortiment kun je er ook terecht voor interieur artikelen. Voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Je kunt hierbij denken aan zeeppompjes, dekbedovertrekken, badlakens en gezellige kussens.