Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Een persoonlijke smartwatch

Een persoonlijke smartwatch
Beoordeel dit artikel

 Als je een smartwatch wilt aanschaffen dan wil je natuurlijk wel een model waarbij het mogelijk is om het startscherm te personaliseren. Je zult het horloge waarschijnlijk een groot deel van de werkdag om hebben namelijk, een persoonlijk scherm is dan echt een must. Lang niet alle smartwatches hebben de mogelijkheid om persoonlijke instellingen toe te passen. In dit artikel willen wij kijken naar een horloge die deze optie wel heeft. Kortom, vind je een persoonlijk startscherm erg belangrijk, dan hebben wij het juiste model voor je!

Motorola

Motorola heeft de Moto 360 uitgebracht, een prachtige smartwatch die de mogelijkheid tot personaliseren kent. Zo kun je het startscherm helemaal naar eigen wens en smaak instellen. Het personaliseren van je startscherm is bijzonder eenvoudig, met een paar minuten heb je alles geheel naar eigen wens toegepast.

Persoonlijke opties

Naast het startscherm is de Moto 360 ook persoonlijk op andere gebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ingebouwde hartslagmeter. Deze meter houdt je persoonlijke hartslag bij, erg handig als je aan sport doet bijvoorbeeld. Naast de hartslagmeter is er ook een stappenteller ingebouwd. Deze teller houdt exact bij hoeveel stappen je doet.
Je persoonlijke agenda afspraken komen in beeld zodat je ze niet kunt vergeten. Ook bij nieuwe e-mail, Whatsapp of Facebook berichten krijg je direct een notificatie op het scherm van je horloge te zien.

Luxe look

Als je wilt weten hoe de Moto 360 eruit ziet, bekijk dan eens wat foto’s die je op onze website kunt terugvinden. Het horloge heeft een enorm luxe uitstraling, dit komt door de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om het horloge te vervaardigen. Profiteer van het Oled scherm, het toegepaste saffierglas, een speciale bewegingssensor (zorgt voor een automatische oplichting van het scherm bij een draaibeweging van je arm), toegepast leer en het gebruik van staal.
De net genoemde zaken zijn puur uiterlijk, maar ook intern is dit horloge helemaal top. Profiteer van het Android Wear besturingssysteem. De software zorgt voor een snelle en stabiele werking van je applicaties.

Online bestellen

Lees eerst de verdere reviews en vergelijk dan de prijzen en de levertijden op http://motorolasmartwatch.nl. Wij willen je alvast heel veel plezier toewensen met je smartwatch!