Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Haaraccessoires: de zomertrend van 2013

Haaraccessoires: de zomertrend van 2013
Beoordeel dit artikel

 De afgelopen jaren zijn accessoires steeds belangrijker geworden in het modebeeld. Zonnebrillen, oorbellen, horloges en armbanden, het zijn allemaal voorbeelden van accessoires die veel vrouwen dragen. Een trend die we dit jaar opeens heel veel zien, is het dragen van haaraccessoires. De haaraccessoires worden voornamelijk tijdens festivals gedragen of naar het strand. Voorbeelden van haaraccessoires zijn haarbandjes, bloemenkransjes, grote klemmen en kleine bloemetjes. Op veel blogs, zoals www.thelooksforless.nl, wordt al over deze trend gesproken.

Coachella is the place to be als je het hebt over het ontstaan van zomertrends. De outfits die je hier voorbij ziet komen, zie je de rest van de zomer veel terug. Het is dus geen wonder dat haaraccessoires deze zomer een trend zullen worden. Actrice Vanessa Hudgens werd tijdens het festival gespot met een bloemenkrans. Dit is een voorbeeld van een accessoires die leuk is om naar een festival te dragen. Bij festivals denk je al snel aan zomer en wat geeft je nou meer een zomers gevoel dan bloemen? Bloemenkransjes van madeliefjes zijn op dit moment erg populair.

Ook de haarbandjes zullen we deze zomer veel zien op festivals. Dit zijn dunne bandjes die vaak rond het voorhoofd gedragen worden. De bandjes zijn er in veel verschillende soorten modellen. Modellen die veel voorkomen zijn de bandjes met glittertjes, gekleurde steentjes en kraaltjes. Ze zijn er ook in verschillende kleuren, en kleuren door elkaar. Ze zijn ideaal tijdens een festival, omdat ze behalve dat ze modieus zijn, ook je haar uit je gezicht laten. Je kan dus lekker blijven springen zonder je te irriteren aan je haar.

Klemmen zullen we deze zomer ook veel zien. Leuke klemmen zijn de modellen met een bloem erop. Dit is een beetje het Hawaï idee. Erg leuk om je outfit mee af te maken. Ook deze trend is ideaal, aangezien het heerlijk is om een klem in je haar te doen op het strand. Je hebt het namelijk al bloedheet en dan word je ook gek van je haar.

De zomertrends zijn eigenlijk dus allemaal behalve leuk, ook erg handig. Met deze haaraccessoires creëer je je eigen bohemian look. Een look die op dit moment ook erg populair is, mede dankzij de Olsen Twins en Kate Moss. Ga jij naar een festival dan weet je in ieder geval al wat je met je haar moet doen. De haaraccesoires geven je outfit net wat meer pit!