Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

How to be cool, schooltassen trends

How to be cool, schooltassen trends
Beoordeel dit artikel

How to be cool, schooltassen trends. Het schooljaar 2017/2018 zit er bijna op. Wil jij weten hoe je 2018/2019 goed begint met de mooiste en beste schooltas. Een schooltas is een naast een beschermer van je spullen ook een fashion item. Je neemt hem mee elke dag mee en beleefd er elke dag avonturen mee. Het is daarom belangrijk dat je schooltas tegen een stootje kan en niet één, twee, drie beschadiging oploopt. Vaak is een schooltas tijdloos maar toch zijn er de laatste paar jaren een aantal trend te ontdekken op het gebied van rugzakken. Dit zijn onze voorspellingen voor aankomend schooljaar.

Green
Een populaire kleur die overal terugkeert. Zelfs op de catwalk zie je groen steeds vaker terugkeren. Groen is goed maar legergroen is wel echt de kleurtoon die je moet hebben.
Dit is een kleur die er neutraal uitziet maar toch meer uitstraalt. Daarnaast is legergroen een kleur die makkelijk combineert met verschillende outfits en geschikt is voor zowel de zomer als winter. Het heeft daarnaast iets stoers en uitdagends. eastpak rugzak in legergroen is een van onze favorieten schooltas. Een mooi merk met een net zo mooie kleur.

Minimalistisch
Een nieuwe trend is een rugzak zonder te veel poes pas. Een simpele rugzak die eenvoudig is maar genoeg ruimte biedt om al je spullen in kwijt te kunnen. Vaak worden deze minimalistische rugzakken gecombineerd met een basic kleur waardoor de rugzak beter tot zijn recht komt. eastpak out of office is een voorbeeld van een eenvoudige minimalistische rugzak die in een basic kleur te verkrijgen is.

Small
De mini rugzak zien we steeds vaker verschijnen op straat. Deze kleine rugzak is zeer fijn maar straalt iets schattigs uit. Mode merken komen vaak met deze rugzak. In de jaren negentig was dit ook een trend dat maakt de mini rugzak een retro item. De tas is ideaal voor het aankomend festivalseizoen.

Mocht je het nog steeds niet weten dan kun je altijd gaan voor de basic schooltas. Dan zit je altijd goed. Veel succes aankomend schooljaar.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren