Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

iPhone 5 batterij problemen

iPhone 5 batterij problemen
5 (100%) 2 votes

 Problemen met iPhone accu verhelpen
Wereldwijd hebben een deel van de iPhone 5-toestellen die in 2012 zijn verkocht te maken met batterij problemen. Batterijen van deze smartphones gaan hierdoor aanzienlijk korter mee en sommige telefoons vallen uit. Als je zo’n telefoon hebt is dat ergerlijk, want je zult maar net een belang rijk telefoontje willen plegen en juist op dat moment valt je telefoon uit. Door de accu te vervangen kun je dit probleem oplossen.

Gratis accu vervangen
Als jouw iPhone met problemen kampt, dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor gratis vervangen van de accu. Zoals aangegeven hebben meer iPhone 5’s te maken met dit probleem. Dit is ook bekend bij Apple en zij vervangen sommige batterijen kosteloos. Op een webpagina van Apple kun je het serienummer van jouw telefoon invoeren en kun je zien of jouw iPhone 5 ook onder dit vervangprogramma valt. Als dat het geval is, kun je de accu van je telefoon gratis laten vervangen.

Ook als je voor het bovenstaande niet in aanmerking komt, kun je zelf een batterij iPhone 5 vervangen. Dat is zeker niet moeilijk. Je koopt zelf online of in de winkel een vervangende batterij en haalt als eerste de oude batterij uit de telefoon. Daarna kun je de nieuwe batterij er in plaatsen. Dit lijkt, denk je, gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat is echter niet zo. Als je gaat kijken naar video’s op een site als YouTube, dan zie je hier direct handige video’s die je helpen bij het vervangen van een video. Eenvoudiger kan bijna niet.

Veel mensen zijn bang voor de risico’s die zij lopen bij het vervangen van hun eigen batterij. Dit is echt niet nodig aangezien er vrijwel niets mis kan gaan. Als men zorgt voor een schone werkomgeving (denk aan de keukentafel of een bureau) en voldoende tijd zodat er geen gehaast ontstaat weten wij zeker dat het goed komt. Mocht u er nou echt niet zelf uitkomen: wij bieden als service aan uw batterij er gratis in te zetten als u deze bestelt via BatterijiPhone5.nl.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren