Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

iPhone 6 kabels

iPhone 6 kabels
Beoordeel dit artikel

 Wij horen bij iPhone6plader.nl vaak dingen over kabels. Mensen hebben kabelbreuken, kabels zijn nat geworden of kabels geven foutmeldingen. In dit artikel proberen wij in te lichten over het gebruik van uw oplader. Er zijn namelijk een aantal dingen die u kunt doen om de levensduur van uw spullen te verlengen. Het is eerst belangrijk om het hoe en waarom uit te zoeken. Want wat is de reden dat uw product kapot gaat?

Waarom geeft je iPhone foutmeldingen?
Wanneer je iPhone niet meer goed opgeladen wordt, kan het zijn dat je kabel kapot is of dat er iets anders aan de hand is. Het kan ook zijn dat je gebruik maakt van een verlengkabel. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een verlengkabel als de afstand tussen het stopcontact en je nachtkastje bijvoorbeeld te groot is. Een verlengkabel kan dan een oplossing zijn. Dit werkt alleen niet altijd even goed.

iPhone geeft melding ‘niet gecertificeerde’ kabel
Wanneer je iPhone de melding niet gecertificeerde iPhone 6 kabel geeft terwijl je gebruik maakt van een verlengkabel, controleer dan of de iPhone gewoon oplaadt. Het kan namelijk voorkomen dat je iPhone wel de melding geeft, maar ondertussen gewoon oplaadt. Je kunt de verlengkabel dan gewoon blijven gebruiken.

Meest voorkomende oorzaak van melding ‘niet gecertificeerde kabel’
De meest voorkomende oorzaak van de melding is dat er inderdaad gebruik wordt gemaakt van een niet gecertificeerde kabel. Vaak wordt hiervoor gekozen wanneer de Apple kabel het begeeft. Een goedkope kabel van de Action is immers tientallen euro’s goedkoper dan een gecertificeerde kabel van Apple. Toch is het aan te raden om opnieuw een kabel van Apple aan te schaffen, omdat dit beter is voor je iPhone.

Wij hopen u in dit korte artikel een beetje verder weten te helpen. Misschien is nu duidelijk welke kabel u het beste kunt kopen en wat u moet doen om de levensduur ervan te verlengen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren