Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

iSenses.nl – Webwinkel in notebook, desktop computers en reparatie in Zwolle

iSenses.nl – Webwinkel in notebook, desktop computers en reparatie in Zwolle
Beoordeel dit artikel

 iSenses.nl is een nieuw opgerichte webwinkel bestaande sinds maart 2013. Wij bieden onder andere notebooks en desktop computers aan van verschillende merken.

Veelal is ons aanbod in notebooks van het merk MSI of Toshiba andere merken kunnen wij leveren, neem daarvoor even contact met ons op via de gegevens vermeld op onze website.

Verder is ons aanbod gevarieerd en zodat wij u altijd kunnen voorzien van een redelijke keuze met het beste aanbod wat wij kunnen bieden voor de beste prijs en eventueel de laagste prijs mogelijk!

Naast de mogelijkheid om bij ons uw aankopen of inkopen te doen zijn wij ook gespecialiseerd in ICT/reparatie gerelateerde zaken. Al zijn deze niet direct op onze website vermeld beschikken wij over een redelijke kennis. Als volgt een greep uit onze diensten.

– Het bouwen van een website voor u of een klant van u.

– Het bieden van onderhoud aan een website

– Het assembleren en onderhouden van computers zowel notebooks als desktops

– Het aanleggen van een compleet netwerk zowel particulier als zakelijke netwerken zijn mogelijk!

Daarnaast bieden wij ook reparatie aan voor notebooks, desktops, smartphone’s op deze producten zijn geen onderzoekskosten van toepassing, tevens is het ook mogelijk om audio apparatuur bij ons te laten repareren, hiervoor worden wel onderzoekskosten gerekend. Verder betaald u enkel het materiaal en de arbeidskosten.