Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Kortingscodes, hoe werkt dit?

Kortingscodes, hoe werkt dit?
Beoordeel dit artikel

Het online besparen met kortingscodes

 Sinds 2010 vind je in Nederland de manier van online besparen, namelijk kortingscodes. Dit zijn de digitale versies van de papieren waardebon die je vroeger in de krant kon uitknippen. Deze online codes worden voornamelijk kortingscodes genoemd maar ook actiecodes, couponcodes of vouchercodes. Maar hoe werkt zo’n korting en wanneer je gebruik je deze?

Hoe werkt een kortingscode?

Een code gebruiken is heel simpel in 4 stappen en volledig gratis:
1. Klikken
2. Knippen
3. Plakken
4. Besparen

Op e-Kortingscode.nl vind je de laatste kortingscodes van bijna alle webwinkels in Nederland. Op de site staat een knop en na het klikken van deze knop opent de. Daarnaast wordt ook de webshop voor je geopend om direct van de korting te kunnen profiteren. Vervolgens selecteer je het codewoord op op e-Kortingscode.nl en knip je dit woord. Dan is het nog maar een kwestie van winkelen in de online shop en bij het betaalproces het codewoord te plakken. Hiervoor staat een invulblok met ‘Vul hier uw kortingscode in’ of iets dergelijks. De korting wordt direct zichtbaar voor het afrekenen en nu weet u dat u heeft bespaart op uw aankoop!

Wanneer gebruik je een code?

In Nederland bestaan er voor elke type website wel een kortingscode. Zo kan je besparen op heel veel diverse producten. Van lenzen tot brillen, van tandpasta tot parfum, van kaart tot cadeau, van autohuur tot vlucht, van schoenen tot jassen, van baby- tot seniorenproducten, van dagje pretpark tot hotelovernachting, echt op alles wat je online koopt kan je extra besparen. Maar let wel kortingscodes zijn er niet het hele jaar, daarom moet je profiteren van de kortingscode wanneer deze geldig zijn!

Mijn kortingscode werkt niet

Meestal komt dit omdat de code wordt gebruikt in de periode buiten de geldigheidsdatum. Deze geldigheid is omdat een code vaak exclusief voor oplettende gebruikers is, anders kan de aanbieding het hele jaar door gegeven worden. Ook kan het zijn dat een code hoofdlettergevoelig is, daarom is het beste om deze te kopiëren en te plakken.

Hoe komt e-Kortingscode.nl aan de code?

Door samen te werken met de gebruikers van e-Kortingscode kan iedereen profiteren van een korting. Veel oplettende bezoekers sturen zo’n aanbieding in, deze wordt gecontroleerd en gedeeld op de kanalen van e-Kortingscode. Daarnaast heeft het team van e-Kortingscode direct contact met de webwinkels in Nederland om de ultieme deal voor jou te regelen, zoals bijvoorbeeld de Zalando kortingscode. Deze dienst is volledig gratis voor consumenten en daarom profiteer jij van extra voordeel in jouw favoriete webshop. Indien je zelf een korting hebt gevonden, meld je dit de social media van e-Kortingscode.nl.

Facts

– in 2012 werd er online ongeveer 10 miljard omgezet in Nederlandse webwinkels
– Meest populaire kortingscode productgroep zijn schoenen & kleding, nr 2 hotels & reizen, nr literatuur, nr 4 wonen en lifestyle, nr 5 verzorgingsproducten.
– Kortingscodes van e-Kortingscode bespaart Nederlanders maandelijks tussen de 0,2 en 0,3 miljoen euro