Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Online portemonnees kopen? Dat betekent meer keuze en transparantie.

Online portemonnees kopen? Dat betekent meer keuze en transparantie.
Beoordeel dit artikel

Op zoek naar een nieuwe portemonnee kan een frustrerend proces zijn. Veel lederwinkels hebben veel tassen te koop en verkopen daarnaast enkele portemonnees. De portemonnees zijn vaak achter de toonbank opgeslagen en u dient er om te vragen welke modellen er beschikbaar zijn. Medewerkers laten slechts een aantal modellen zien en zo kunt u geen prettige keuze maken door goed de prijs en kwaliteit te vergelijken. Bij Portemonneestore.nl kan dat wel. Doordat in deze online shop alle portemonnees overzichtelijk worden weergeven kan een goede vergelijking gemaakt worden. Daarnaast wordt er bij ieder model advies gegeven over het type leer en de handzaamheid van de portemonnee. Portemonneestore.nl heeft een duidelijk assortiment wat op te delen is in drie categorieën.

Portemonneestore.nl is de specialist in herenportemonnees

In onze webshop hebben we een ruime keuze in heren portemonnees en u kunt wel zeggen dat dit onze specialiteit is. Herenportemonnees zijn er in diverse kleuren, veelal in de traditionele kleuren zwart en bruin. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe kleuren zoals cognac en blauw. Bent u op zoek naar een heren portefeuille of heren portemonnee kopen dan zit u zeker goed. Wij hebben in het verleden al een groot scala aan heren tevreden gemaakt met onze portemonnees. Dat kan een cadeau zijn, maar als man is het natuurlijk ook leuk zelf uw portemonnee uit te kiezen.

Actief in dames portemonnees

Daarnaast zijn wij ook actief in portemonnees voor dames. Een dames portemonnee is er in heel veel verschillende modellen. In al deze series zijn wij actief en hebben wij voor u het beste assortiment geselecteerd. Bent u op zoek naar een grote of kleine damesportemonnee, wilt u een rits portemonnee voor dames of een portemonnee met klep, bij ons bent u aan het juiste adres.

Aluminium pasjeshouders of leren pasjeshouders

De nieuwe trend is natuurlijk een pasjeshouder. Hierin bewaart u uw creditcard of klantenkaarten. Portemonneestore heeft een ruim assortiment pasjeshouders zowel leren als aluminium. Kijk ook eens naar onze billfolds zonder muntvak, dit zijn zeer dunne portemonnees waarin u al uw pasjeshouders kwijt kunt. Bent u op zoek naar een creditcard, dan kunnen wij u Creditcardkiezer.nl aanraden.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren