Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Proefabonnement op de digitale krant

Proefabonnement op de digitale krant
Beoordeel dit artikel

De digitale krant begint in Nederland steeds meer populariteit te winnen. Alle grote kranten zoals de telegraaf, de volks krant, het algemeen dagblad, het financieel dagblad, het Nederlands dagblad , het parool en het NRC hebben naast hun papieren versie ook de digitale versie. Bij deze nieuwe digitale versie kan natuurlijk ook een abonnement worden afgesloten.

De digitale krant

De digitale krant klinkt voor de meeste mensen nog erg vaag, wat kan er namelijk precies verwacht worden van zo’n krant? Als jij een digitale kranten abonnement afsluit krijg jij deze niet ’s ochtends in de brievenbus maar je ontvangt hem ’s ochtends in je mailbox. Zo krijg jij precies de zelfde krant maar dan in pdf formaat op je email. Zo kun jij de krant lezen op je smart phone, laptop of tablet en mis je niks van het nieuws. Het voordeel van een digitale krant is dat het stukken voordeliger is en nog milieu vriendelijk ook. Weet jij niet zeker of een digitale krant iets voor jou is? Daar houden de grote kranten groot rekening mee, zo kun jij namelijk eerst een proefabonnement afsluiten voordat je vast zit aan de digitale krant. Het proefabonnement is voor een bepaalde tijd en daarmee ook heel goedkoop. Wil jij bijvoorbeeld de Telegraaf proberen? Neem dan eerst een proefabonnement telegraaf.

De papieren krant

Of de digitale krant ooit de ouderwetse papieren krant gaat verstoten is nog maar de vraag. De oplage van de meeste kranten is wel aan het afnemen maar hoogst waarschijnlijk blijft de papieren krant altijd bestaan. Want zeg nou eerlijk wat gaat er nou boven een kop koffie met de papieren krant?