Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Scooter kopen op internet

Scooter kopen op internet
5 (100%) 1 vote

 Scooter kopen? Online vind je veel aanbieders. Sommige aanbieders hebben een fysieke winkel en sommige alleen een online shop. Er zijn ook winkels die zowel een fysieke scooter winkel als webshop hebben waar ze niet alleen scooters verkopen maar ook scooteronderdelen. Heb je zelf handig en is er iets kapot? Bestel dan zelf het defecte scooteronderdeel en fix het zelf!

Scootermerken

Er zijn veel scootermerken in de handel verkrijgbaar. De laatste tijd zijn daar een hoop Chinese merken bijgekomen. Turbho, Iva en Sym zijn hier voorbeelden van. Chinese scooters zijn vooral erg voordelig geprijsd. Je budget bepaalt vaak wat je wel en niet kunt kopen. Heb je te weinig geld om een scooter te kopen dan kun je ook het leasen overwegen. Een scooter leasen is in feite een scooter kopen op afbetaling. Maandelijks betaal je een bedrag en na een tijdje is de scooter helemaal van jouw! Hierbij moet je denken aan ongeveer 25 Euro per maand.

Scooter accessoires

Een scooter kopen is niet het enige want je hebt ook een slot nodig en wellicht een goede helm. Een helm is overigens alleen maar nodig als je een scooter hebt die 45 kilometer per uur kan rijden. Deze scooter wordt in praktijk ook wel een bromscooter genoemd. Een snorscooter is de tegenhanger hiervoor. Deze kan maar 25 kilometer per uur en daarbij hoef je geen helm te dragen.

Retro scooters

De afgelopen paar jaar is er een verandering gaande geweest in scooterland. De retro scooter is weer helemaal terug. Een retroscooter is een scootermodel welke je vroeger veel zag rijden en daar bedoelen we de jaren ’50 en ’60 mee. Deze scooters hebben vaak veel chromen details en een groot stuur. Het gedeelte onder het zadel is bij veel van deze retro scooters in de vorm van een wespenlijf. In Italië word de wesp een Vespa genoemd. Heb je wel eens gehoord van een Vespa scooter? Het design is afgeleidt van de wesp! Er zijn veel merken welke zich hebben gefocust op de laatste trend en met name de Chinezen zijn hier druk bezig mee geweest.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren