Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Screenprotectors voor smartphones en tablets

Screenprotectors voor smartphones en tablets
Beoordeel dit artikel

SCreenprotectors4U levert protectors om het display van je smartphone of tablet te beschermen. De schermfolie geeft een beschermende laag tussen het scherm en de buitenwereld.
Hierdoor komen krassen op je screenprotector en niet rechtstreeks op het display van je smartphone. Munten, sleutels en andere scherpe voorwerpen zijn voortaan geen vijand meer van je smartphone of tablet.
De screenprotectors zijn zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen en laten geen sporen na. Indien er teveel krassen op je screen protector staan die het zicht belemmeren kan je de beschermfolie eenvoudig vervangen door een nieuwe.

De protectors zijn zo doorzichtig dat de meeste mensen niet kunnen zeggen of er wel of niet een screenprotector op je smartphone aanwezig is.
De screenprotectors zijn speciaal op maat gemaakt zodat ze perfect passen op het scherm van je Apple, HTC, Samsung, Sony, Nokia… Selecteer je tablet of smartphone, bestel de gepaste screen protector en bescherm je scherm tegen krassen.

De screenprotector levert screenfolies van hoge kwaliteit en dit aan een zeer scherpe prijs. De verzending is gratis voor heel Belgie en Nederland. Indien voor 12u besteld wordt er nog dezelfde dag verzonden.
Raadpleeg onze informatie pagina met het stappen plan en video om de screenprotector op een correcte manier aan te brengen.

Op deze webshop worden er protectors van bijna elke tablet of smartphone aangeboden aan een goedkope prijs. Al onze folies zijn ultra clear zodat je geen verlies hebt van beeldkwaliteit en je eigenlijk helemaal niet merkt
dat er een folie op je toestel is aangebracht. Alle screen protectors zijn prefect op maat gemaat voor jouw smartphone of tablet en passen daarom perfect.

Bezoek onze webshop