Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Space scooters, de zomer rage

Space scooters, de zomer rage
Beoordeel dit artikel

 Val op met een witte space scooter
Overweeg je een space scooter te kopen, maar ben je nog niet volledig overtuigd en wil je nog wat extra weten over space scooters? Dan is het het waard om dit even door te lezen. Een space scooters is een vervoersmiddel dat een beetje lijkt op een step. Een space scooter bestaat uit een platform en een hoog stuur. Het stuur houd je vast terwijl je je voeten achter elkaar op het platform zet. De space scooter rijdt door twee verschillende manieren van aandrijving. Ten eerste door middel van steppen, net als bij iedere gewone step. Daarnaast kun je de space scooter vooruit laten gaan door je voeten op het platform op en neer te bewegen, waardoor het wiel aangedreven wordt. Hoe sneller je je voeten omhoog en naar beneden beweegt, hoe sneller de space scooter gaat rijden.

Verschillende soorten en maten
Space scooters kunnen door jong en oud gebruikt worden. Je kunt space scooters aanschaffen in vele kleuren, zoals rood, blauw, zwart en wit. Wit is een hele stijlvolle kleur, die dankzij de gouden details wat glamour uitstraalt en er alles behalve goedkoop uitziet. Een goeie keuze voor meiden die er hip uit willen zien, maar ook voor jongens die stijlvol door het leven gaan. Naast kleuren kun je ook nog uit twee verschillende maten kiezen. Over het algemeen passen de meeste mensen op de standaard maat. Maar tegenwoordig is er ook een space scooter voor de kleintjes, al vanaf ongeveer 4 jaar oud. Deze space scooter heeft een kleiner frame en stuur. Het platform is korter, waardoor het beter geschikt is voor korte benen.

Waar koop je een space scooter?
Voor een space scooter hoef je helemaal niet ver te zoeken. Een optie is om te kijken in de gemiddelde speelgoedwinkel. Hier hebben ze soms wat space scooters op voorraad. Waarschijnlijk is de keuze wel beperkt, omdat winkeliers geen enorme hoeveelheden space scooters achter de hand willen hebben. Om die reden kun je misschien het beste internet proberen. Online kun je tegen een zeer scherpe prijs een space scooter kopen. Deze wordt vervolgens gratis aan huis bezorgd. Hier kun je wel uit alle kleuren en varianten kiezen. Ook de stijlvolle witte staat erop. Een ander groot voordeel aan space scooters is dat je ze overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. Ze zijn namelijk opvouwbaar, dus ze passen gewoon in een tas. Het pakketje is daarom ook niet zo groot wanneer je een space scooter laat bezorgen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren