Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Wat is een Bongo bon?

Wat is een Bongo bon?
Beoordeel dit artikel

De Bongo bon wordt in België meer en meer populair. Maar wat is dat nu eigenlijk, een Bongo bon. Het is een cadeaubon die je kunt geven aan je relatie, familie of vriend(in) bij een speciale gelegenheid. Een Bongo bon heeft een specifieke waarde, die bepaald wordt bij aanschaf van de bon.

Er zijn tientallen arrangementen waarvoor je een Bongo bon kan kopen. Zo kan je denken aan een luxe arrangement, maar ook aan een logeerarrangement in een stad. Daarnaast zijn er ook nog veel sportieve arrangementen.

De waarde van een Bongo bon verschilt heel erg. Het is maar net hoeveel geld je wilt uitgeven voor je relatie, familie of vriend(in). Je kan bijvoorbeeld een Bongo bon kopen van twintig euro, maar je zou ook een Bongo bon kunnen kopen van rond de driehonderd euro. Zo zie je maar, je kan er veel geld aan besteden. Het is dus zeker geen goedkoop afdoenertje in veel gevallen.

Bongo wint meer en meer aan populariteit in België. In het begin waren mensen nog wat terughoudend met de aanschaf van een Bongo bon, maar intussen begint het aardig aan te trekken. Dat is ook duidelijk te zien aan de stijging van het aantal fans op de fanpagina van Bongo op Facebook. In de afgelopen maanden zijn er maar liefst bijna vijftienduizend nieuwe fans bijgekomen voor Bongo, is dat niet ontzettend veel….. En het blijft maar groeien.

Ook meer en meer ondernemers sluiten zich aan bij het Bongo bon idee. Dit brengt voor hen natuurlijk extra inkomen zonder er veel voor hoeven te doen. Het is meeliften op het succes van de Bongo bon. Wellicht moet er iets voor worden afgedragen, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

Kortom: een Bongo bon is zeker een goed geschenk voor een speciale gelegenheid. Het is niet goedkoop, maar hoeft ook niet duur te zijn en er zijn vele leuke arrangementen beschikbaar. Eigenlijk voor ieders wat wils dus!