Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Weefsel gids voor Cocktail Jurken

Weefsel gids voor Cocktail Jurken
Beoordeel dit artikel

Vrouwen zijn vreselijk gefascineerd, als het gaat om het dragen van een cocktail jurk want het is een geweldige kans om aantrekkelijk lijken, slaat een slimme figuur en grijpen de aandacht van alle gasten aanwezig. Bijwonen van een cocktail party of een sociale bijeenkomst die vraagt om een formele cocktail jurk dragen geeft vrouwen een grote kans om hun vrouwelijkheid te tonen en provocerende verschijnen.

Dragen van een cocktail jurk is heel geschikt voor fancy partijen, opera of ballet, bruiloften en formele diners. Selecteren van de juiste cocktail jurk die bij uitstek past bij je lichaamsvorm kan produceren een magische kracht.

Maar, het selecteren van een stunning cocktail dress is een ontmoedigende taak en een gemakkelijke manier om te selecteren van de juiste cocktail jurk is aan de begrijpen de verschillende stoffen die worden gebruikt voor het maken van de cocktail jurken.
Zelfs mode deskundigen suggereren dat u eenmaal een grondig begrip van de beschikbare stoffen, u waarschijnlijk een expert worden kunt in het selecteren van de meest vleiende jurken.

Silk is misschien wel het meest dure materiaal voor een cocktail jurk en de favoriet van alle aristocratische vrouwen. Echte zijde biedt een rijke kijken ongeëvenaard door andere en het heeft de natuurlijke glans waardoor hoofden draaien. Als je het veroorloven kunt, hoeft u niet verder te kijken dan zijde als een weefsel voor uw cocktail jurk.

Naast zijde, satijn is een van de meest gewilde weefsels voor cocktail jurken of avondjurk of prom dress. De gasten rond zullen vaak voelen verward over zijde en satijn tenzij zij een voorafgaande kennis van stoffen hebben.

Satijn is vaak geweven met zijde of gemaakt als een mix van zijde en polyester of acetaat.Dit gebeurt meer om de prijs betaalbaar en veel vrouwen kiezen voor dit soort satijn stof als gasten te geloven dat dit is zijde kunnen worden misleid. Als u hebt de budgettaire beperkingen, zoeken voor polyester of rayon-die beide ook verschijnen zo goed als zijde maar geprijsd meer betaalbaar.

Nog is een andere elegante weefsel voor cocktail jurk chiffon. Het maakt zeker de drager look romantische en elke centimeter vrouwelijke. Verzamelde chiffon jurken cocktail of gegolfde chiffon knie lengte Cocktailjurken weergegeven esthetische on the dance floor. Als satin, chiffon stof is ook gemaakt van zijde of van een synthetisch weefsel zoals polyester. Door zijn fluwelig uiterlijk en vloeiende weergave, zijn chiffon dress stijlen geworden een grote rage vooral tijdens de zomermaanden.

Melding moet worden gemaakt van organza die ook een veel gebruikte stof voor cocktail jurken is. Organza cocktail jurken worden beschouwd als een traditioneel keuze en meer wordt begunstigd door vrouwen van middelbare leeftijd. Een halster organza knie lengte jurk met een gekleurde sjerp zullen oog-boeiend.

Taffeta is een meer traditionele weefsel voor formele cocktail jurk. Het heeft geen glans als satijn of een scherpe hand als organza. In feite, taffeta is veel zwaarder dan satijn maar maakt voor een grote cocktail slijtage winter tijden. Deskundigen suggereren dat sprankelende kristallen verspreid over de jurk zal het kijken nog meer overweldigend.

Er zijn hele hijs zootje van andere weefsels voor een betoverende cocktail jurk zoals tulle, katoen, georgette, crêpe, hertogin satijn enz en cocktail jurken gemaakt van deze stoffen kan ook worden verleidelijke als gemanipuleerd door getalenteerde ontwerpers.