Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Welke tas past het best bij jou?

Welke tas past het best bij jou?
Beoordeel dit artikel

Zoveel verschillende type mensen, zoveel verschillende type wensen. Dit gezegde gaat ook op voor het soort handtas dat het beste bij jou past. Om hier een antwoord op te krijgen kun jij jezelf ten eerste af vragen met welk doeleinde jij een tas gebruikt?

Als je echt van tassen houdt dan ga je vast op geregelde basis naar het centrum van je stad om te kijken naar tassen. Waarschijnlijk let je ook echt op je omgeving naar welke tassen anderen dragen. Vaak zul je zien dat erg veel vrouwen er als echte fashionista’s bij lopen. Hun stijl ziet er zo gelikt uit, hun schoenen matchen perfect bij hun handtas dat jij je waarschijnlijk afvraagt waar ze de tijd vandaan halen om dit zo perfect bij elkaar te zoeken. Hebben deze vrouwen ’s ochtends zoveel tijd over dat ze niet alleen hun schoenen, maar ook de rest van hun outfit en zelfs de nagellak kunnen matchen met hun handtassen. Het is niet voor te stellen dat ze bijvoorbeeld maar één kleur aan kleding en make-up in huis hebben, want dan is het inderdaad een stuk gemakkelijker om alles te laten matchen.

Eén handtas of meerdere?

Er zijn veel vrouwen die slechts gebruikmaken van één tas. Deze is erg zorgvuldig uitgezocht en moet natuurlijk overal bij matchen. Niet iedereen heeft het vermogen om iedere maand een nieuwe handtas uit te zoeken van een topmerk. Dan mag je wel een Gods vermogen verdienen. Maar gelukkig hoeft dat niet meer met de nieuwe webwinkel tassensjop.nl. Daar vind je allerlei handtassen online voor slechts een fractie van de prijs die je er normaal gesproken voor betaald.

Wijd jij je handtas ook in, voordat je deze gebruikt?

Voor veel vrouwen geldt dat wanneer ze eindelijk een nieuwe tas hebben gekocht, deze ook op de juiste manier moet worden ‘ingewijd’. De spullen uit de oude handtas wordt uit de tas gehaald en zorgvuldig uitgezocht op bruikbaarheid. Alles wat niet nuttig is komt ook niet in de nieuwe tas. Zodra dit is gedaan moet de tas natuurlijk aan iedereen geshowd worden. Je hebt hem natuurlijk niet alleen maar voor het functionele gekocht, toch? Een tas maakt bij de meeste vrouwen gewoon veel mee en wordt overal mee naartoe genomen.

Maakt een handtas ook iets in jou los?

Ben jij ook zo iemand bij wie een tas gewoon heel veel losmaakt? Koop jij slechts eens in de zoveel tijd een nieuwe tas, of heb jij er voor iedere dag één? Wanneer je niet vaak een nieuwe handtas online koopt is het misschien een idee om voor ieder seizoen een handtas aan te kopen. Zo ben je ook een beetje als die fashionista die er voor iedere gelegenheid één heeft, met een tas die past bij het seizoen. Vergeet dan niet om eerst bij tassensjop te kijken, want daar vind je de handtas die bij jou past.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren