Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Bedrijfsruimte, Kantoorruimte of Winkelruimte

Bedrijfsruimte, Kantoorruimte of Winkelruimte
Beoordeel dit artikel

U bent een ondernemer, een ondernemers in hart en nieren. Of u nu jong of oud bent als ondernemer, hoop ik dat u in de toekomst gaat groeien met uw bedrijf wat betekend dat u vroeg of laat op zoek moet gaan naar nieuw kantoorruimte.

Nu zijn er verschillende opties om nieuwe ruimte voor uw bedrijf te zoeken maar de vraag is wat u precies wilt en wat de mogelijkheden zijn. Er zijn namelijk verschillende woorden waarop u kunt zoeken als u uw onderneming wilt uitbreiden. Veel gebruikte zoekwoorden zijn, kantoorruimte, kantoorpanden, bedrijfspanden, bedrijfsruimte, business unites, winkelruimte en winkelpanden huren en zo kan je nog wel even doorgaan. Ondanks dat de meeste mensen geen idee hebben dat er verschillen inzitten, zitten er grote verschillen tussen de woorden en de betekening erachter.

Laten we als voorbeeld nemen dat u op zoekt bent naar bedrijfsruimte. U bent net gestart of al een kleine tijd bezig en wilt gaan uitbreiden, wat wilt u dan precies hebben?

Wilt u bedrijfsruimte huren of wilt u bedrijfsruimte kopen? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen van huren of kopen. Laten we beginnen bij het feit dat u voor het kopen van bedrijfsruimte een groot startkapitaal nodig heeft en dit de meeste ondernemers nog niet kunnen betalen. Vandaar dat we beginnen met de voordelen van bedrijfsruimte huren.

Het voordeel van ruimte huren is dat je maandelijk moet betalen en niet direct een grote som met geld hoeft neer te leggen. Daarnaast is ook de verhuurder aansprakelijk voor het onderhoud en hoef jij je als huurder geen tijd en energie in te steken.

Wat zijn dan de voordelen van kopen. Een belangrijk voordeel van het kopen van bedrijfsruimte is dat je volledig zelf de controle hebt met wat je met het pand doet. Je mag het zelf inrichten en je kan je eigen regels bepalen, tevens als je het goed doet kan er aan het eind van de rit bij verkoop nog winst uit worden gehaald ook.

Zoals je ziet hebben bij kanten, bedrijfsruimte huren of bedrijfsruimte kopen hun voor en nadelen. Welke voor jou het beste is, is niet aan mij. Maar neem ruim de tijd voor je keuze.