Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Ga als bedrijf met de tijd mee

Ga als bedrijf met de tijd mee
Beoordeel dit artikel

 Als bedrijf is het heel belangrijk om met de tijd mee te gaan. Dit kun je op verschillende manieren doen. Een manier hiervan is om werknemers elektrisch te laten rijden. Het lijkt misschien niet het meest voor de hand liggend, omdat hier wel wat kosten bij komen kijken, maar toch is dit een goede manier. Zo krijgt het bedrijf een duurzame uitstraling.

Als de elektrische auto’s eenmaal aangeschaft zijn voor de medewerkers komt er nog wat bij kijken, namelijk: oplaadpunten ofwel laadpalen.

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om een aantal laadpalen de hebben op het terrein van het bedrijf zelf. Zo kunnen medewerkers tijdens hun werkuren de accu opladen. Laadpalen zijn verschillend, de ene laadt sneller op dan de ander, het is dan ook handig om een laadpaal neer te zetten op het bedrijfsterrein die binnen 2 uur de accu oplaadt. Als je als werkgever ervoor kiest om een laadpaal bij een medewerker thuis te laten zetten kan de laad tijd gerust rond de 8 uur zijn.
Het is ook een goed idee om een laadpaal op het terrein neer te zetten voor bezoekers. Het biedt een stukje service als een bezoekers tijdens zijn of haar afspraak de auto kan laden. Ook voor deze laadpaal is het slim om een laad tijd van maximaal 2 uur te hebben. Je kunt er zelfs voor kiezen om voor bezoekers een laadpaal aan te schaffen die binnen een half uur oplaadt.

Er zijn dus meer dan genoeg keuzes qua laadpalen. Als je eens rustig alle mogelijkheden wil bekijken met betrekking tot laadpalen, kun je een kijkje nemen bij laadpaal bij de zaak.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren