Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Rolbanners, mooie vrijstaande presentatiesystemen

Rolbanners, mooie vrijstaande presentatiesystemen
Beoordeel dit artikel

Een Rolbanner of Roll-Up is een vrijstaand presentatiesysteem waarbij de afbeelding in een cassette zit. Hierdoor is er tijdens transport geen kans op beschadigingen. Deze rolcassette bevat vaak uitklapbare voetjes en de afbeelding kan van twee tot maar liefst drie meter hoog worden uitgerold. Dit is afhankelijk voor welke uitvoering er wordt gekozen. Het voordeel van een rolbanner is de mobiliteit en het gemak, want de banner kan binnen 20 seconden worden opgezet.

De juiste keuze

De afbeelding wordt enkelzijdig fullcolour geprint op Expobanner. Dit is een flexibel kunsstof materiaal met de volgende eigenschappen:

– Zeer sterk
– Soepel
– UV en water bestendig
– Krult niet aan de zijkanten
– Makkelijk afwasbaar
– Lange levensduur
– Vlamvertragende werking

De rolbanners zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Allen voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor wij vijf jaar garantie kan geven op het oprolmechanisme. Rolbanners zijn leverbaar vanaf een breedte van 80 cm tot maar liefs 200 cm breed. De hoogte varieert van 200 cm tot 300 cm.

Aanleveren bestanden rolbanner

Bij het bestellen van een rolbanner zijn ontwerpkosten niet inbegrepen, wij gaan ervan uit dat u een printklaar (PDF) document aanlevert volgens onze specificaties. Let er bij foto’s op dat de resolutie voldoende is om een optimaal resultaat te krijgen. Indien u niet de middelen heeft voor de vormgeving, dan kunnen wij voor een geringe meerprijs dut verzorgen. De afbeelding zal dan worden gemaakt door onze professionele vormgever.
Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op om uw ideale rolbanner samen te stellen. Dit kan met het contactformulier via de website, per mail of telefoon. Wij helpen u graag!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren