Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

The English Center

The English Center
5 (100%) 1 vote

 Ga voor een zakelijke cursus Engels in Den Haag van een leraar die privéles geeft
Wil u binnenkort een cursus Engels in Den Haag gaan volgen? Wie voor een professionele en afwisselende taalcursus Engels in Den Haag kiest, kan uitstekend bij The English Center terecht.

The English center is heden ook in Den Haag gevestigd. Bij The English Center werken enkel native speakers die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van Engelse les en maken daarbij gebruik van de beste taalprogramma’s. Bij de English center kan je op elk niveau aanvangen.

The English Center heeft zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij werken op zakelijk domein met klanten uit vele verscheidene landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals SBS broadcasting.

Lesmethoden Engels leren in Den Haag
Als u een cursus Engels in Den Haag volgt bij The English Center profiteert u direct van meerdere voordelen. Dankzij onze persoonlijke aanpak stellen we u in staat om pijlsnel een aanzienlijk niveau Engels te bereiken. Er bestaan natuurlijk vele redenen waarom iemand graag beter Engels wil leren spreken. Wilt u zowel grammaticaal beter Engels leren schrijven als beter Engels leren spreken? Dan is het gebruik maken van onze lesboeken en online leerprogramma’s de beste oplossing.

De beste Engelse les in Den Haag
Volg nu een cursus Engels zodat ook u binnenkort perfect Engels spreekt en schrijft. Neem vrijblijvend contact op voor het volgen van een cursus Engels bij The English Center. Meld u direct aan voor een cursus Engels. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en daarin kunnen wij uw wensen en doelen met betrekking tot de Engelse taal bespreken.

Ook voor zakelijk Engels ga je naar English Center
Goed Engels is belangrijk in het zakelijk leven. Wellicht is het zelfs een van de belangrijkste vaardigheden die u aan uw werk bijdraagt. D.m.v. een interactieve, levendige benadering helpen wij zakenmensen met zelfvertrouwen spreken, schrijven en communiceren.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte privé en kleine groepstrainingen bij op uw locatie of bij The English Center in Den Haag, Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden onderwezen door hoog gekwalificeerde Native Speakers met een passie voor Engels.

The English Center biedt Zakelijk Engels in Den Haag(korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven, Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren